background picture

Yrityksellämme on yksi arvo: Rehellisyys.


Kokemus takaa varmat askeleet

M&V Software Oy perustettiin 12.5.2000, J.V. Snellmanin ja suomalaisuuden päivänä. Perusteellisen valmistautumisen ja pilottiasiakaskontaktoinnin ansiosta yritys ei tarvinnut ulkopuolista rahoitusta. Yrityksen strategiana on perustamisestaan alkaen ollut kasvaa tulorahoitusperiaatteella.

M&V Softwaren toiminta-alue kattaa maantieteellisesti koko Suomen. Yritys on perustamisestaan lähtien toiminut myös kansainvälisesti. Projekteja on tehty mm. Yhdysvalloissa, Kiinassa ja Espanjassa.

Yrityksen asiakkuudet olivat ensimmäisen vuoden ajan teollisuuden alalta, vuonna 2001 toiminta laajeni julkiselle sektorille. Seurakuntasektori onkin tällä hetkellä M&V Softwaren vahvin toimiala. Yrityksen tuote Katrina on ollut vuodesta 2008 alkaen evankelisluterilaisten seurakuntien johtava toiminnanohjausjärjestelmä Suomessa.

Vuonna 2009 tuotevalikoimaan tullut Seuramappi vastaa puolestaan urheiluseurojen tarpeeseen hallita seuran toiminta yhden järjestelmän kautta. Seuramappi tuotteen kanssa toimii yli 70 urheiluseuraa ja yhdistystä ympäri Suomen.

Vuosien saatossa on myös yksittäisille yrityksille rakennettu heidän tarpeensa täyttäviä järjestelmiä. Esimerkiksi Kaiku HR Oy ja K1-katsastajat ovat valinneet kumppanikseen M&V Softwaren. Asiakastarinoita on luettavissa referenssit -sivulta.

Yrityksemme arvot kiteytyvät yhteen sanaan: Rehellisyys. Pyrimme noudattamaan kaikessa tekemisessämme ohjenuoraa: tee lähimmäisellesi niin kuin haluaisit itsellesi tehtävän.

Viesti lähetetty eteenpäin onnistuneesti!

Olen kiinnostunut palveluesittelystä: