Eurajoen Voimistelijat

”Ydinvoimapitäjässä siirryttiin Seuramapin myötä urheilussakin nykyaikaan”

Seuramappi on nykyaikaa

Eurajoen Voimistelijoiden aktiiveihin lukeutuvan Anne Kopran ei tarvitse miettiä pitkään, kun häneltä utelee reilun vuoden käytössä olleen Seuramapin hyviä puolia. Kopra vastaa empimättä, että ydinvoimapitäjässä siirryttiin Seuramapin myötä urheilussakin nykyaikaan.

– Konkreettisin ero entiseen tapahtui laskutuksessa. Aiemmin jäsenmaksut tultiin maksamaan toimistolle käteisellä, mikä oli hankala järjestelmä niin seuralle kuin jäsenillekin. Seuraavaksi kokeilimme vielä systeemiä, mikä oli pelkästään johtokunnan käytössä, mutta kun sekin tuntui tuottavan liikaa tuskaa, päädyimme Seuramappiin, eikä valintaa ole tarvinnut katua, Kopra tiivistää.

– Nyt näemme viitenumeroiden perusteella reaaliajassa, missä vaiheessa maksut ovat. Ja jos on tarvetta maksumuistutuksiin, voidaan rästitkin lähettää Seuramapin kautta, jatkaa Kopra.

Eurajoen Voimistelijat on vajaan 400 jäsenen erikoisseura, joka liikuttaa eurajokelaisia vauvoista ikäihmisiin saakka. Lasten myötä seuratoimintaan mukaan tullut Anne Kopra toimi pitkään seuran puheenjohtajana ja nykyisin hän vastaa Seuramapin ylläpidosta yhdessä Hanna Karjanlahden kanssa.

– Jäsenmaksujen sujuva perintä oli alkuperäinen syy Seuramapin käyttöön, mutta se tarjosi myös seuratyön erittäin käteviä bonuksia. Nyt pystymme lähettämään järjestelmän kautta jäsenistölle tiedotteita tarvittaessa niin sähköpostilla kuin tekstiviestilläkin.

– Reaaliaikaisen tiedottamisen pystyy myös tarvittaessa rajoittamaan pienempiin ryhmiin, mikä on tärkeää esimerkiksi tapauksissa, joissa ohjaaja sairastuu. Seuramappi on näin käytettynä ensiarvoisen hyvä työkalu myös ohjaajille, Kopra tietää.

Eurajoen Voimistelijoissa Seuramappia käytetään myös jäsenrekisterin ylläpitämiseen ja niin seuraan kuin ryhmiinkin liityttäessä. Jokaiselle jäsenelle annetaan myös omat tunnukset, joiden avulla pääsee tarvittaessa muuttamaan omia tietojaan.

– Vaikka Eurajoen Voimistelijat on pienehkö seura, on Seuramappi koettu ehdottoman hyväksi apuvälineeksi. Ei se ole todellakaan pelkästään isojen seurojen työkalu, Anne Kopra painottaa.

– Meillä on koettu tärkeäksi myös se, että mahdollisissa ongelmatilanteissa apua saa riittävän nopeasti. Vastauksia kysymyksiin ei tarvitse todellakaan odotella viikkokausia, kiittelee Kopra.

Lue muita Seuramapin asiakastarinoita

Rauman Fera

Rauman Fera on perinteikäs urheiluseura, jonka toiminta keskittyy tyttö- ja naispesäpalloiluun. Suunnilleen 200 harrastajan voimin toimiva Fera tarjoaa mielekkään vaihtoehdon harrastaa pesistä seurassa, olipa lähtötaso lajiin mikä tahansa.

Lue lisää

Liikunnan Riemu

”Harrastaminen kiinnostaisi, mutta ei ehkä enää niin vakavalla otteella. Liikunnan Riemu tarjoaa monelle entiselle ja uudelle harrastajalle mahdollisuuden aloittaa harrastaminen mahdollisimman matalalla kynnyksellä.”

Lue lisää

BK-46 Handboll

Karjaalainen BK-46 Handboll on pitkät perinteet omaava käsipalloseura, joka päätti viime keväänä nykyaikaistaa toimintaansa valitsemalla käyttöönsä Seuramappi -toiminnanohjausjärjestelmän.

Lue lisää

Rauman Uimaseura

Urheiluseurat liikuttavat monia, mutta pyörivät usein harvojen voimin. Suuri määrä säilöttäviä tietoja ja informaation sujuva kulku aiheuttavat omat haasteensa vähälukuiselle seurajohdolle ja valmentajille. Rauman Uimaseurassa tiedon kulku ja harrastajien läsnäolon seuranta helpottuivat huomattavasti, kun seura päätti ottaa käyttöönsä Seuramappi -toiminnanohjausjärjestelmän.

Lue lisää

Swimming Jyväskylä

”Käytännön työnteko helpottui kertaheitolla. Jäsenkunta on oppinut hyvin, että ilmoittautumiset hoidetaan Seuramapin kautta ja nyt aikaa jää muuhunkin kuin vain taulukoiden tulkitsemiseen ja täyttämisiin”

Lue lisää

Rauman Salibandy

”Seuramappi on tuonut ratkaisun siihen pulmaan, mitä varten se alun perin hankittiinkin eli jäsenrekisteriin, mutta käyttömahdollisuudet ovat lopulta osoittautuneet paljon monipuolisemmiksi, mitä uskalsimme odottaa”

Lue lisää

Eurajoen Voimistelijat

”Ydinvoimapitäjässä siirryttiin Seuramapin myötä urheilussakin nykyaikaan”

Lue lisää

Karstulan Kiva

“Kaikkein parasta on se, että pystymme lähettämään Seuramapin kautta kaikki maksut viitteellisinä jäsenistölle. Meillä on pankin kanssa sopimus, jonka kautta he hakevat rahat järjestelmästä tilille. Näin pankkikulut on saatu selvästi aikaisempaa pienemmiksi.”

Lue lisää

Lahden Pyöräilijät Ry

Lahden Pyöräilijät ottivat Seuramapin käyttöönsä keväällä 2015. Seuran kausijulkaisuun kirjoitettiin juttu Seuramapista, johon haastateltiin henkilöitä sekä M&V Softwaren että Lahden Pyöräilijöiden puolelta.

Lue lisää