Kaiku HR Oy

Vihervä kuuli paikallisesta M&V Softwaresta ensimmäisen kerran yrityksen toisen tuotteen kautta. Hän tiesi Rauman Taitoluistelijoiden käyttävän yrityksen Seuramappi -ohjelmistoa.

Vihervä kertoo kokeneensa järjestelmän mukauttamisen heidän toimintaansa hyvin helpoksi. Hän tarkentaa, että mielestänsä ohjelmistoprojekteissa oleellista on toimittajan joustavuus ja halu asettua asiakkaan asemaan: ”Ohjelmisto on kuitenkin vain ohjelmisto, sen pitää tukea yrityksen ydintoimintaa. Samankin alan yritysten tarpeet voivat olla täysin yksilölliset. Tämän asian M&V Software on ymmärtänyt.”

Teemu Vihervä kertoo, että M&V Softwaren kanssa on ollut alusta asti hyvä keskusteluyhteys – helppo kertoa toiveita ja ajatuksia: ”Reagointi on ollut nopeata”.

Ohjelmiston käytettävyys ja selkeys

KaikuHR:n käytössä oleva Rekrymappi on Vihervän mukaan tuotteena erinomainen. Ohjelmiston runko on niin helppokäyttöinen ja selkeä, että sitä on helppo kouluttaa eteenpäin ja sen toimintoihin pääsee vaivattomasti sisälle.

Rekrymappi on alun perin suunniteltu henkilöstövuokraustoimialan tarpeita niin hyvin vastaavaksi, että asiakaskohtaiset räätälöinnit saadaan tehtyä sotkematta ohjelmiston perusrakennetta. Ohjelmiston keskiön muodostaa toimialan ydinasia – asiakasyritysten tilausten ja työnhakijoiden yhdistäminen.

Vihervä mainitsee ohjelmiston kehityskohtana visuaalisen ilmeen ja mutkattoman soveltuvuuden eri laitteille. Tähän asiaan M&V Software ja KaikuHR ovatkin tarttuneet heti, ja Rekrymappia on lähdetty kehittämään eteenpäin. Näiden kehitystöiden jälkeen ohjelmisto on entistä parempi ja aidosti aina mukana, myös mobiililla.

Tärkein hyöty ohjelmistosta KaikuHR:n arjessa

Teemu Vihervä kertoo, että työntekijärekisterin tehokas hallinnointi on heidän toimintansa ydinasia. Heidän on tärkeä saada ohjelmistosta sekä haettu tieto nopeasti käsille että keskitetyt näkymät työntekijöistä ja työpaikoista. Rekrymapin helppo käytettävyys ja tehokkaat hakutoiminnot auttavat tässä.

Selainpohjaisen ohjelmiston avulla myös tietoturva-asiat ovat tietosuojalain mukaisesti hallinnassa ja arkistoitu: ”Olemme tätä kautta puhtaasti sähköisessä tietojenhallintamaailmassa, eikä riskiä esimerkiksi henkilötietoja sisältävien papereiden joutumisesta vääriin käsiin ole.”

Tärkeänä hyötynä on tulevaisuudessa myös se, että KaikuHR voi yhdessä M&V Softwaren kanssa jatkokehittää tuotetta eteenpäin. Ohjelmisto toimii hyvänä moottorina koko heidän liiketoiminnalleen, ja siihen voidaan liittää jatkossa esimerkiksi laskutus ja työntekijöiden tuntikirjaus.

M&V Software kumppanina

Teemu Vihervä kertoo, että heillä on kokemuksia monenlaisista kumppaneista, ja M&V Software on yksi välittömimmistä:

”M&V Software on välitön ja lähellä asiakasta oleva kumppani. Tärkeä.”

Vihervä jatkaa, että kun kaikilla ei kokemusta ja korkeaa taitotasoa tietotekniikasta ole, niin on tärkeää, että heillä on olemassa backup, josta saadaan tuki sille osalle toimintaa: ”Jatkuvasti henkisesti läsnä”, Vihervä päättää.

Kirjoita kommentti

Sinun täytyy olla kirjautunut, jotta voit jättää kommentin.