Karstulan Kiva

“Kaikkein parasta on se, että pystymme lähettämään Seuramapin kautta kaikki maksut viitteellisinä jäsenistölle. Meillä on pankin kanssa sopimus, jonka kautta he hakevat rahat järjestelmästä tilille. Näin pankkikulut on saatu selvästi aikaisempaa pienemmiksi.”

Karstulan Kivassa Seuramappi on ollut käytössä vajaat pari vuotta. Aloitus tuli jääkiekon kautta ja sittemmin järjestelmä on levinnyt koko 700 jäsenen seuraan. Jääkiekon ohella jo reilut sata vuotta toimineen yleisseuran alla harrastetaan jalkapalloa, lentopalloa, hiihtoa, suunnistusta, yleisurheilua ja voimailua, etupäässä painonnostoa.

– Seuramapinkin käyttö vilkastui huomattavasti, kun Karstula Areena Oy:n ylläpitämä oma jäähalli saatiin käyttöön, sanoo Kivan puheenjohtaja Markus Muhonen, joka huolehtii yhdessä vaimonsa Maaritin kanssa myös Seuramapin käytännön ylläpidosta ja opastuksesta.

– Kaikkein parasta on se, että pystymme lähettämään Seuramapin kautta kaikki maksut viitteellisinä jäsenistölle. Meillä on pankin kanssa sopimus, jonka kautta he hakevat rahat järjestelmästä tilille. Näin pankkikulut on saatu selvästi aikaisempaa pienemmiksi. Seurassa pystytään reaaliajassa myös seuraamaan, kuka on maksanut ja kuka ei, Muhonen jatkaa. – Maksujen hoituminen Seuramapin kautta on ehdoton asia varsinkin jääkiekossa, missä erilaisia maksuja saattaa olla kuukausittain, hän korostaa.

Karstulan Kivan edustusjoukkue pelaa jääkiekon Kolmosdivisioonassa. Uuden jäähallin myötä edustuskiekkoilu yhdistyi Soinin Tiikereiden kanssa. Junioripelaajia Karstulaan tulee lisäksi vielä ainakin Kyyjärven ja Saarijärven suunnilta.
– Hallissa on toistaiseksi noin 150 katsomopaikkaa, mutta lisää on tarkoitus rakentaa, Markus Muhonen kertoo.

Maksujen lisäksi Kivassa hoidetaan Seuramapin avulla myös jäsenrekisteri sekä iso osa seuran tiedottamisesta.
– Jokaiselle Seuramappiin ilmoittautuvalle annetaan heti jäsenyyden vahvistamisen jälkeen myös omat tunnukset, jotka mahdollistavat järjestelmän täysipainoisen hyödyntämisen, painottaa Muhonen.

Markus Muhonen kertoo olleensa aktiivinen yhteydenpitäjä myös M&V Softwaren suuntaan, jotta seuramapista saataisiin kehitettyä mahdollisimman monipuolinen ja helposti käytettävä työkalu seuroille. – Arvostan suuresti sitä, että pienenkin seuran toiveita kuunnellaan ja niiden perusteella tehdään tarvittaessa myös muutoksia.

Lue muita Seuramapin asiakastarinoita

Rauman Fera

Rauman Fera on perinteikäs urheiluseura, jonka toiminta keskittyy tyttö- ja naispesäpalloiluun. Suunnilleen 200 harrastajan voimin toimiva Fera tarjoaa mielekkään vaihtoehdon harrastaa pesistä seurassa, olipa lähtötaso lajiin mikä tahansa.

Lue lisää

Liikunnan Riemu

”Harrastaminen kiinnostaisi, mutta ei ehkä enää niin vakavalla otteella. Liikunnan Riemu tarjoaa monelle entiselle ja uudelle harrastajalle mahdollisuuden aloittaa harrastaminen mahdollisimman matalalla kynnyksellä.”

Lue lisää

BK-46 Handboll

Karjaalainen BK-46 Handboll on pitkät perinteet omaava käsipalloseura, joka päätti viime keväänä nykyaikaistaa toimintaansa valitsemalla käyttöönsä Seuramappi -toiminnanohjausjärjestelmän.

Lue lisää

Rauman Uimaseura

Urheiluseurat liikuttavat monia, mutta pyörivät usein harvojen voimin. Suuri määrä säilöttäviä tietoja ja informaation sujuva kulku aiheuttavat omat haasteensa vähälukuiselle seurajohdolle ja valmentajille. Rauman Uimaseurassa tiedon kulku ja harrastajien läsnäolon seuranta helpottuivat huomattavasti, kun seura päätti ottaa käyttöönsä Seuramappi -toiminnanohjausjärjestelmän.

Lue lisää

Swimming Jyväskylä

”Käytännön työnteko helpottui kertaheitolla. Jäsenkunta on oppinut hyvin, että ilmoittautumiset hoidetaan Seuramapin kautta ja nyt aikaa jää muuhunkin kuin vain taulukoiden tulkitsemiseen ja täyttämisiin”

Lue lisää

Rauman Salibandy

”Seuramappi on tuonut ratkaisun siihen pulmaan, mitä varten se alun perin hankittiinkin eli jäsenrekisteriin, mutta käyttömahdollisuudet ovat lopulta osoittautuneet paljon monipuolisemmiksi, mitä uskalsimme odottaa”

Lue lisää

Eurajoen Voimistelijat

”Ydinvoimapitäjässä siirryttiin Seuramapin myötä urheilussakin nykyaikaan”

Lue lisää

Karstulan Kiva

“Kaikkein parasta on se, että pystymme lähettämään Seuramapin kautta kaikki maksut viitteellisinä jäsenistölle. Meillä on pankin kanssa sopimus, jonka kautta he hakevat rahat järjestelmästä tilille. Näin pankkikulut on saatu selvästi aikaisempaa pienemmiksi.”

Lue lisää

Lahden Pyöräilijät Ry

Lahden Pyöräilijät ottivat Seuramapin käyttöönsä keväällä 2015. Seuran kausijulkaisuun kirjoitettiin juttu Seuramapista, johon haastateltiin henkilöitä sekä M&V Softwaren että Lahden Pyöräilijöiden puolelta.

Lue lisää