Swimming Jyväskylä

”Käytännön työnteko helpottui kertaheitolla. Jäsenkunta on oppinut hyvin, että ilmoittautumiset hoidetaan Seuramapin kautta ja nyt aikaa jää muuhunkin kuin vain taulukoiden tulkitsemiseen ja täyttämisiin”

”Excelien pyörittäminen loppui kertaheitolla”

Keskisuomalaisen uinnin erikoisseuran, yli tuhannen jäsenen Swimming Jyväskylän toiminnanjohtaja Piia Pöyhösen mukaan exelien pyörittäminen loppui käytännössä saman tien, kun seuramappi otettiin käyttöön vuonna 2013. Nykyisin esimerkiksi kurssi-ilmoitukset, joita tulee vuosittain jopa 700, menevät suoraan järjestelmään.

– Käytännön työnteko helpottui kertaheitolla. Jäsenkunta on oppinut hyvin, että ilmoittautumiset hoidetaan Seuramapin kautta ja nyt aikaa jää muuhunkin kuin vain taulukoiden tulkitsemiseen ja täyttämisiin, Pöyhönen tiivistää.

Swimming Jyväskylässä Seuramapin kautta hoidetaan myös laskutus, ilmoittautumiset ja jäsenmaksut. Valmentajat ja ohjaajat käyttävät järjestelmää omien ryhmiensä sisäiseen tiedotukseen ja Seuramappi on nykyisin myös koko seuran tärkein tiedotuskanava.

– Työvälineenä Seuramappi on erittäin kätevä. Minulle se on päivittäin tärkein työkalu sähköpostin ohella. Siinä mielessä järjestelmä on helppo, että yhdestä ja samasta paikasta löytyy kaikki tarvittava. Etsimiseenkään ei mene liikoja aikoja, kertoo Pöyhönen.

Swimming Jyväskylän jäsenkunta kattaa käytännössä ikäluokat vauvasta vaariin. Nuorimmat aktiivit osallistuvat vauvauintiin ja vanhimmat ovat vastaavasti kahdeksankymppisiä masters-sarjalaisia. Kevään 2016 SM-uinneissa seuran miesjoukkue teki 4×100 metrin vapaauinnissa uuden Suomen ennätyksen ja parauimari Leo Lähteenmäki on puolestaan jo varmistanut paikkansa Rio de Janeirossa ensi syksynä järjestettäviin paralympialaisiin.

Swimming Jyväskylän miesjoukkue teki juuri Suomen ennätyksen 4×100 metrin vapaauinnissa. Seuralla on myös jatkuvasti edustajia eri ikäluokkien maajoukkueissa. Kuva: Trackpic / Olavi Kaljunen

Lue muita Seuramapin asiakastarinoita

Rauman Fera

Rauman Fera on perinteikäs urheiluseura, jonka toiminta keskittyy tyttö- ja naispesäpalloiluun. Suunnilleen 200 harrastajan voimin toimiva Fera tarjoaa mielekkään vaihtoehdon harrastaa pesistä seurassa, olipa lähtötaso lajiin mikä tahansa.

Lue lisää

Liikunnan Riemu

”Harrastaminen kiinnostaisi, mutta ei ehkä enää niin vakavalla otteella. Liikunnan Riemu tarjoaa monelle entiselle ja uudelle harrastajalle mahdollisuuden aloittaa harrastaminen mahdollisimman matalalla kynnyksellä.”

Lue lisää

BK-46 Handboll

Karjaalainen BK-46 Handboll on pitkät perinteet omaava käsipalloseura, joka päätti viime keväänä nykyaikaistaa toimintaansa valitsemalla käyttöönsä Seuramappi -toiminnanohjausjärjestelmän.

Lue lisää

Rauman Uimaseura

Urheiluseurat liikuttavat monia, mutta pyörivät usein harvojen voimin. Suuri määrä säilöttäviä tietoja ja informaation sujuva kulku aiheuttavat omat haasteensa vähälukuiselle seurajohdolle ja valmentajille. Rauman Uimaseurassa tiedon kulku ja harrastajien läsnäolon seuranta helpottuivat huomattavasti, kun seura päätti ottaa käyttöönsä Seuramappi -toiminnanohjausjärjestelmän.

Lue lisää

Swimming Jyväskylä

”Käytännön työnteko helpottui kertaheitolla. Jäsenkunta on oppinut hyvin, että ilmoittautumiset hoidetaan Seuramapin kautta ja nyt aikaa jää muuhunkin kuin vain taulukoiden tulkitsemiseen ja täyttämisiin”

Lue lisää

Rauman Salibandy

”Seuramappi on tuonut ratkaisun siihen pulmaan, mitä varten se alun perin hankittiinkin eli jäsenrekisteriin, mutta käyttömahdollisuudet ovat lopulta osoittautuneet paljon monipuolisemmiksi, mitä uskalsimme odottaa”

Lue lisää

Eurajoen Voimistelijat

”Ydinvoimapitäjässä siirryttiin Seuramapin myötä urheilussakin nykyaikaan”

Lue lisää

Karstulan Kiva

“Kaikkein parasta on se, että pystymme lähettämään Seuramapin kautta kaikki maksut viitteellisinä jäsenistölle. Meillä on pankin kanssa sopimus, jonka kautta he hakevat rahat järjestelmästä tilille. Näin pankkikulut on saatu selvästi aikaisempaa pienemmiksi.”

Lue lisää

Lahden Pyöräilijät Ry

Lahden Pyöräilijät ottivat Seuramapin käyttöönsä keväällä 2015. Seuran kausijulkaisuun kirjoitettiin juttu Seuramapista, johon haastateltiin henkilöitä sekä M&V Softwaren että Lahden Pyöräilijöiden puolelta.

Lue lisää