Seurakuntien arjen kumppani

Vitec Katrina on Suomen johtava seurakuntaohjelmistojen toimittaja. Katrina–ohjelmistomme on suunniteltu alusta saakka yhteistyössä seurakuntien kanssa vastaamaan niiden erityistarpeita. Kattava perusohjelmisto tarjoaa seurakunnalle työkalut päivittäisten rutiinien hoitamiseen. Monipuolisten lisäominaisuuksien avulla voit muokata Katrinasta juuri oman näköisesi ohjelmiston.

Alla asiakkaamme kertovat, kuinka Katrinan käyttö on muuttanut heidän arkirutiinejaan.

 

mvs_asiakkaat_herokuva

Satoja tyytyväisiä asiakkaita ympäri Suomen

Pyhärannan kunta

Pyhärannan kunnassa tietosuojan turvaamiseen ja henkilöstön osaamisen kehittämiseen löydettiin apua Vitec Katrina Oy:n asiantuntevista palveluista.

Tampereen seurakuntayhtymä

Tampereen seurakuntayhtymä otti Katrinan laajasti käyttöön keväällä 2019. Juhani Törmänen kertoo videolla käyttöönotosta asiakkaan näkökulmasta.

Leirikesä Ry

Leirikesä Ry käyttää Vitec Katrinan tuottamaa ilmoittautumis- ja varausjärjestelmää. Millaista oli yhteistyö kanssamme? Leirikesän Oskari valaisee meille asiaa.

Kangasalan seurakunta

Katrina on Suomen suosituin seurakuntien toiminnanohjausjärjestelmä. Se on käytössä yli 250:ssä seurakunnassa kautta maan. Videolla Kangasalan seurakunnan kokemuksia järjestelmän käytöstä.

Seurakunnat

Tampereen seurakuntayhtymä

Tampereen seurakunta otti keväällä 2019 käyttöönsä Katrina-toiminnanohjausjärjestelmän. Millainen rooli Katrinalla on seurakuntien digitalisaatiossa ja kuinka järjestelmä toimii suuren seurakuntayhtymän käytössä?

Mikkelin tuomiokirkkoseurakunta

Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnan historiassa on ollut vuosien varrella käytössä monenlaisia seurakunnan hallintorakenteita. Seurakuntatalouteen on myös liittynyt seurakuntia eri ajankohtina. Yhteisenä tekijänä kaikille muutoksille on se, että Katrina on saatu mukautettua hyvin uuteen hallintorakenteeseen.

Raision seurakunta

Raision seurakunnalla oli toiveissa selkeä varauskirjajärjestelmä, joka vähentää työntekijöiden sähköposti- ja puhelinliikennettä. Oikeat ihmiset piti saada organisoidummin oikeisiin tiloihin ja tilaisuuksin, niin ja vielä oikeaan aikaankin.

Savonlinnan seurakunta

Savonlinnan seurakunta otti Katrinan käyttöön vuonna 2006, kun yhteisen kalenteriohjelman tarve tuli välttämättömäksi. Yhteistyötä on tehty naapuriseurakuntien kanssa ohjelmiston tiimoilta alusta asti.

Keski-Pohjanmaan IT-aluekeskus

Katrina on käytössä lähes jokaisessa Kokkolan, Kalajoen ja Raahen rovastikunnan 22 seurakunnassa. Keski-Pohjanmaan IT-aluekeskuksen tietohallintopäällikkö Markus Tuomi on auttanut hankinnoissa. Yksi yleisin hankintaperuste on ollut Katrinan joustavuus.

Jyväskylän seurakunta

Jyväskylän seurakunta otti Katrina varausjärjestelmän käyttöönsä vuonna 2004. Hankintaa oli alusta lähtien tekemässä IT-alueen päällikkö Jouko Tokkari.

Järvenpään seurakunta

Järvenpään seurakunta ei tyytynyt Katrinan kalenteri- ja muihin perusominaisuuksiin. Seurakunta halusi nykyaikaistaa kertaheitolla henkilöstönsä työrutiinit ja otti syksyllä 2014 käyttöön myös useimmat järjestelmän lisäominaisuudet.

Yritykset

Kaiku HR Oy

Kaiku HR Oy otti M&V Softwaren Rekrymappi-ohjelmiston käyttöön loppuvuonna 2014. Kaiku HR:n myyntijohtaja Teemu Vihervä kertoo mietteitään kumppanuudesta M&V Softwaren kanssa.

Ota yhteyttä