Täyden palvelun avustushakujärjestelmä kunnille ja kaupungeille

Avustusverkko on verkossa toimiva järjestelmä kunnille ja kaupungeille. Sen avulla hoidat kaikki liikunta- ja kulttuuripuolen avustushakemukset yhdellä järjestelmällä. Voit käsitellä hakemukset yksittäisinä tai jäsentää niitä erilaisten yhteenvetojen avulla.

avustusverkko-header

Avustusverkon ominaisuudet

Kaikki samassa järjestelmässä

Avustusverkolla suunnittelet avustushakulomakkeen ja asetat sen avoimeksi halutuksi ajaksi. Saat kaikki käsiteltävät hakemukset samaan järjestelmään, jossa voit käsitellä niitä yksittäisinä tai erilaisten yhteenvetojen avulla.

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi alla olevalle lomakkeelle, niin otamme teihin yhteyttä. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan Avustusverkon asiantuntijaamme Markku Patrikaiseen.

Markku Patrikainen
044 753 3402
markku[at]mvs.fi

avustusverkko-content

Täyden palvelun avustushakujärjestelmä kunnille ja kaupungeille

Hyödynnä vanhat tiedot

Avustusverkossa voit kopioida edellisten hakulomakkeiden tiedot ja siirtää ne uudelle lomakkeelle. Kopiointimahdollisuus on mahdollista sekä avustuksen hakijalle, että myöntäjälle. Tietojen siirto edelliseltä lomakkeelta uudelle vie vain muutaman minuutin, säästäen merkittävästi aikaa.

Valmiit kysymykset hakemuksiin

Avustushakemuksia varten tarvitset kysymyksiä, joiden avulla jäsentelet hakijoita. Avustusverkko sisältää oletuksena suuren määrän kysymyksiä urheiluseurojen ja muiden yhdistysten toimintamuodoista. Valmiiden kysymysten lisäksi voit myös luoda vapaasti muokattavia kysymyksiä ja lomakkeita. Avustuksen myöntäjä saa näin muokattua lomakkeista omien tarpeidensa mukaisia.

Helppoa ja turvallista tiedonsiirtoa

Avustusverkossa tiedonsiirto on yksinkertaista ja turvallista. Voit hyödyntää jäsentietojen kirjauksessa myös Excel-pohjaisten jäsenrekistereiden sisältöä. Avustusverkkoon ei siirry henkilötunnistetietoja, vaan ainoastaan hakijan toiminnan laadun ja määrän toteamiseen tarvittavia tietoja.

Liitetiedostot mukaan hakuun

Tarvittavien liitetiedostojen lähettäminen onnistuu Avustusverkon kautta. Liitetiedostot on mahdollista lähettää sähköisesti avustushaun yhteydessä. Avustushakemuksen laatija voi myös sallia liitetiedostojen lähettämisen jälkikäteen määriteltyyn takarajaan saakka.

Avustusverkon asiakastarinat

Katso ja lue asiakastarinamme.

Eurajoki luottaa kehitykseen

Monesti kuulee sanottavan viisauden, että vain muutos on pysyvää. Maailma kehittyy ja niin kehittyvät myös kunnat, jotka ottavat yhä vahvemmin askeleita kohti digitaalisuutta. Eurajoella halutaan olla eturintamassa ottamassa askeleita kohti tulevaisuuden kunnan kehittämistä.

Lue lisää

Ota yhteyttä