Katrina on luotu seurakunnan arkeen

Katrina on seurakuntien käyttöön kehitetty arjen apulainen, joka on helppo sovittaa seurakuntasi tarpeisiin. Perusohjelmisto sisältää tarvittavat perustoiminnot, joiden avulla teet muun muassa tilavaraukset ja hallitset kalenteriasi. 

Räätälöi Katrina tarpeittesi mukaan lisäominaisuuksilla

Laajalla valikoimalla Katrina-lisäominaisuuksia voit tehdä Katrinasta juuri sinulle räätälöidyn työkalun. Lisäominaisuuksista löytyy esimerkiksi työkaluja verkkomaksamiseen tai helppoon ilmoittautumiseen.

katrina_mobiili_ja_desktop

Katrina on monipuolinen työkalu seurakunnille

Se on helppokäyttöinen

Katrinaan siirtyminen on vaivatonta. Koulutamme seurakuntanne henkilöstön Katrinan käyttäjiksi ja olemme tukena myöhemminkin. Ohjelma on käyttäjäystävällinen ja toimintalogiikaltaan selkeä.

Se on monipuolinen

Katrinan laaja palvelutarjonta kehittyy jatkuvasti yhteistyössä seurakuntien kanssa. Selainpohjainen Katrina ei vaadi ohjelmien asennusta ja ohjelmiston tietoturvasta huolehtii palveluntarjoaja.

Se on edullinen

Katrinan avulla saavutat todellisia säästöjä. Edullinen hankintahinta ja käyttökustannukset sisältävät kaiken ohjelmiston käyttöön tarvittavan tuen, varmuuskopiot ja tietoturvan. Maksat vain siitä mitä tarvitset.

Katrina on Suomen suosituin seurakuntaohjelmisto!

Tilaa käyttöösi Katrina Taito – täyden palvelun koulutuspaketti

Katrina Taito -koulutuspaketin sisältöjen avulla saat ohjelmasta paremman hyödyn omassa käytössäsi. Taito-koulutuskokonaisuuden avulla saat koulutusta aina, kun sitä tarvitset.

katrina-content-2

Uutiset ja tiedotteet

Kolmen seurakunnan talouspäällikkö

26.8.2020

Seurakunnan talouspäällikkönä toimiminen vaatii hyviä organisointitaitoja sekä isojen kokonaisuuksien hahmottamiskykyä. Kolmen seurakunnan talouspäällikön toimien hoitaminen puolestaan vaatii jo kosolti innovatiivisuutta ja aitoa paloa kehittää seurakuntien toimintamalleja. Muun muassa nämä tekijät nousevat esiin Pirta Melaluodon arjessa kolmen seurakunnan talouspäällikkönä.

Katrina Taito uudistaa Katrina-ohjelmistojen koulutustarjonnan

9.4.2020

Katrina Taidon ansiosta kaikki Katrinan koulutuspalvelut siirtyvät sähköiseen muotoon, joka tarjoaa asiakkaille entistä monipuolisemmat ja joustavammat koulutusmahdollisuudet. Lue lisää ja kysy tarjous!

Moduulityöaika vaatii oikeat työkalut toimiakseen

20.3.2020

Katrinan Moduulityöaika-lisäosa tarjoaa moduulityöaikaa käyttävälle seurakunnalle helpon ja älykkään suunnittelu- ja raportointityökalun. Mutta millaisia ajatuksia lisäosa herätti Jyväskylän seurakunnan koulutustilaisuudessa?

Asiakastiedote Lukkari- rajapinta asiakkaille 25.2.2020

25.2.2020

Lukkari on eilen (24.2.) noin kello 14.30 saanut palautettua kaikki…

Asiakastiedote Lukkari-rajapinnan asiakkaillemme 24.2.2020

24.2.2020

Saimme tiedon Lukkarista, että Lukkari-sivustojen päivityksen yhteydessä on ilmennyt ongelmia.…

Päivittämällä tukipalvelutasoa varmistat toiminnan sujuvuuden

11.2.2020

Tukipalvelutason päivittäminen vakiotasosta kattavampiin versioihin antaa työntekijälle kattavan mahdollisuuden ottaa yhteyttä Katrina-tukeen rajattomasti, kuukausihinnoitteluun perustuen.

Asiakastiedote 12.12.2019

12.12.2019

Tiedotamme, että M&V Software Oy:n omistus on siirtynyt 12.12.2019 Vitec…

Katrina mukana rakentamassa tulevaisuuden seurakuntia

18.10.2019

Tulevaisuuden seurakunta tarjoaa yhä enemmän kanavia digitaalisen vuorovaikutuksen rakentamiseen seurakuntalaisten kanssa. Millaiselta kehitysprosessi näyttäytyy ohjelmistokehittäjän silmin ja millaisia tulevaisuudennäkymiä on odotettavissa?

Katrinan yleiset etäkoulutukset syksylle 2019!

6.9.2019

Ilmoittautuminen Katrinan syksyn 2019 etäkoulutuksiin on nyt avoinna! Etäkoulutukset kestävät…

Uudet tukipalvelutasot käyttöön 28.6.

28.6.2019

Katrinan uudet tukipalvelutasot astuvat virallisesti voimaan perjantaina 28.6. Jokainen seurakunta…

Facebookissa

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Asiakkaiden kertomaa

Katrina on Suomen suosituin seurakuntien toiminnanohjausjärjestelmä. Se on käytössä yli 250:ssä seurakunnassa kautta maan. Katso, mitä asiakkaamme kertovat meistä.

Lähetä tarjouspyyntö

Teemme uusille Katrina-asiakkaille aina räätälöidyn tarjouksen.

Varaa esittely tai kysy lisätietoja

Maksuton esittely

Varaa aika maksuttomaan etäesittelyyn, jonka yhteydessä kerromme ohjelmistosta lisää ja samalla voimme keskustella ohjelmiston soveltuvuudesta teidän käyttöönne.

Yhteydenotto

Jos haluat tietää lisää Katrinan mahdollisuuksista tai sinulla on muuta kysyttävää ohjelmistosta, ota yhteyttä niin palaamme asiaan pikimmiten. Ja kyllä, meiltä saa henkilökohtaista palvelua.