Katrinan yleiset etäkoulutukset julkaistu keväälle 2019!

Katrinan yleisiä etäkoulutuksia järjestetään keväällä 2019 monipuolisemmin kuin kertaakaan aiemmin. Alla kuvaukset keväällä järjestettävien koulutuksien sisältöön, sekä ilmoittautumislomakkeet josta löytyy kunkin koulutuksen ajantasaiset tiedot mm. koulutusaikataulusta ja hinnasta. Valitse sopiva aihe ja ilmoittaudu mukaan!

 

Katrina CRM ja toimituslomakkeet (n. 2 h)

Tuttu koulutus jo syksyltä 2018! CRM-asiakasrekisterin perustoiminnot sekä toimituslomakkeiden käyttöönottoon liittyvät asiat.

LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU

Katrinan toimituslomakkeet (n. 1 h)

Koulutuksessa käydään läpi toimituslomakkeitten käyttöönotto ja linkitys varaustyypeihin, vanhojen tietojen piilotus uudelta lomakkeelta, tulosteet ja käyttöoikeudet.

LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU

Katrina Perehdytys (n. 2 h)

Katrina koulutus uudelle työntekijälle alkeista lähtien! Sopii hyvin myös kertauskoulutuksena. Sisältönä: Omat asetukset, kalenterit, varausten luonti ja muokkaus, tiedottaminen sekä miten käytän mobiilia.

LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU

Katrina tilastointi (n. 1,5 h)

Katrina tilastointi koulutus on oiva jatkokoulutus Katrina Perehdytys koulutukselle, mutta käytävissä myös tilastointiominaisuuksien kertauksena itsenäisestikin.

Sisältö: Kirkkohallituksen toimintatilastot (A1 – A7 lomakkeet), tilastointi varauksen yhteydessä, tilastointi ”Tilastot”-sivun lomakkeilla. Lisäksi käydään läpi tilastoinnin tarkastelu – mistä tiedän, että tilastot ovat siirtyneet.

LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU

Katrina Diakonia (n. 1 h)

Diakonia-ohjelman kertaava koulutus käyttäjille. Koulutuksessa käydään läpi tilastointi, avustusrahojen määrittely ja lisäys, sekä avustuspaketit.

LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU

Katrina Tuntisuunnittelu ja -kirjaus (n. 2 h)

Katrina Tuntisuunnittelu ja -kirjauksen koulutus yleisen koulutuksen muodossa ensimmäistä kertaa! Koulutus sopii niin käyttöönoton yhteydessä kuin kertauskoulutuksena. Sisältö koulutuksella: Tuntikirjauksen käyttöoikeudet ja asetukset, työsopimusasetukset, tuntien suunnittelu, toteutuneiden tuntien kirjaaminen, sekä mobiilisovellus.

LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU

Katrina Pääkäyttäjäkoulutus 1: Käyttäjienhallinta (n. 2 h)

Katrina pääkäyttäjien koulutukset on keväällä käytävissä kolmen eri kokonaisuuden kautta. Osion 1 aiheena käyttäjienhallinta. Sisältö: käyttäjienhallinnan oikeudet ja mihin ne vaikuttavat, käyttäjän luominen ja oikeuksien määrittäminen, käyttäjätietojen poistaminen.

LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU

Katrina Pääkäyttäjäkoulutus 2: Tilojen hallinta (n. 1 h)

Pääkäyttäjäkoulutus osio 2 sisältää asiaa tilojen hallintaan liittyen: Tilojen luominen, muutokset ja määrittelyt.

LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU

Katrina Pääkäyttäjäkoulutus 3: Yleiset asetukset (n. 1,5 h)

Pääkäyttäjäkoulutus osio 3 keskittyy yleisiin asetuksiin: Yleiset asetukset -sivun toimintojen läpikäynti.

LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU

 

Tervetuloa mukaan koulutuksiimme oppimaan Katrina-ohjelmiston käyttöä entistä paremmin!

Kategoriat