Katrinan yleiset etäkoulutukset syksylle 2019!

Ilmoittautuminen Katrinan syksyn 2019 etäkoulutuksiin on nyt avoinna! Etäkoulutukset kestävät tavallisesti tunnista kahteen, joka mahdollistaa niiden yhdistämisen kätevästi osaksi työpäivää. Koulutuksiin osallistuminen on helppoa – tarvitset vain oman tietokoneen ja rauhallisen tilan, jossa voit keskittyä koulutukseen.

Tutustu kattaviin koulutussisältöihin ja klikkaa itsesi mukaan suosittuihin Katrina etäkoulutuksiin! Lisätietoa kunkin koulutuksen aikataulusta ja hinnasta löydät ilmoittautumislinkin kautta. Muistathan ilmoittautua ajoissa, sillä jokaisessa koulutusryhmässä on rajattu määrä paikkoja.

KATRINAN ETÄKOULUTUKSET SYKSY 2019

Katrina perusteet
Katrinan perusteet -koulutus antaa uudelle järjestelmän käyttäjälle kaikki tarvittavat perustiedot järjestelmän käyttämiseen. Perusteiden läpikäynti toimii hyvin myös kertauskoulutuksena.
››Lue lisää ja ilmoittaudu

Katrina niksit
Kuinka tehdä Katrinan käytöstä entistä sujuvampaa? Tässä koulutuksessa käydään läpi useita henkilökohtaisen käytön helpottamiseen tarkoitettuja ominaisuuksia.
››Lue lisää ja ilmoittaudu

Katrina CRM 1 pääkäyttäjille
CRM 1 koulutus on suunnattu etenkin pääkäyttäjille. Koulutuksessa käydään läpi, kuinka CRM-järjestelmän ominaisuuksia hyödynnetään tehokkaasti Katrinan kokonaisvaltaisessa käytössä.
››Lue lisää ja ilmoittaudu

Katrina CRM 2 peruskäyttäjille
Koulutuksessa opetellaan Katrina CRM-järjestelmän perusteet. Koulutuksen tavoitteena on opettaa käyttäjälle, mitä CRM tarkoittaa ja mihin tarkoituksiin sen ominaisuuksia voidaan hyödyntää.
››Lue lisää ja ilmoittaudu

Tuntikirjaus 1 pääkäyttäjille
Koulutuksen tavoitteena on esitellä Katrinan pääkäyttäjille tuntikirjauksen teknisiä ominaisuuksia, joita voidaan hyödyntää suunnittelussa. Sopii hyvin myös kertauskoulutukseksi.
››Lue lisää ja ilmoittaudu

Tuntikirjaus 2 peruskäyttäjille
Koulutus on suunnattu peruskäyttäjille esittelemään tuntikirjauksen keskeisimmät ominaisuudet sujuvan käytön kannalta.
››Lue lisää ja ilmoittaudu

Pääkäyttäjät 1 – käyttäjien hallinta
Koulutuksessa käsitellään käyttäjien oikeuksia ja eri oikeuksien vaikutuksia järjestelmän käyttöön.
››Lue lisää ja ilmoittaudu

Pääkäyttäjät 2 – tilat
Tilojen koulutuksessa käsitellään tilojen hallintaa ja käydään läpi mahdollisten muutosten tekeminen järjestelmään.
››Lue lisää ja ilmoittaudu

Pääkäyttäjät 3 – yleiset asetukset
Yleiset asetukset -osiossa kerrataan, mitä toimintoja yleisten asetuksien alta voidaan säädellä. Yleishyödyllinen koulutus, jonka tavoitteena on luoda ymmärrys asetusten sisällöstä.
››Lue lisää ja ilmoittaudu

Lomalista – Työ- ja vapaa-aikalistan käyttö ja asetukset
Koulutuksessa perehdytään tarkemmin lomalistaan ja siihen liittyviin asetuksiin.
››Lue lisää ja ilmoittaudu

Diakonia – asetukset
Diakonia -koulutuksessa kerrataan lisäosan asetukset ja perehdytään tarkemmin sen monipuolisiin ominaisuuksiin.
››Lue lisää ja ilmoittaudu

Tilastointi I
Katrina Tilastointi I on luonnollinen jatkumo Katrina perusteet -koulutukselle. Koulutus keskittyy Kirkkohallituksen tilastoinnin toteuttamiseen Katrinan avulla. Koulutus toimii hyvin myös itsenäisesti omana osionaan.
››Lue lisää ja ilmoittaudu

Tilastointi II
Tilastointi II koulutuksessa paneudutaan Katrinan sisäisiin tilastoihin ja tarkastellaan, kuinka eri toiminnot linkittyvät tilastoihin. Tilastointi II koulutus on suositeltava etenkin pääkäyttäjille.
››Lue lisää ja ilmoittaudu

Katrina perusteet (SWE)
Katrinan perusteet -koulutus ruotsinkielisenä koulutuksena. Koulutus antaa uudelle järjestelmän käyttäjälle kaikki tarvittavat perustiedot järjestelmän käyttämiseen. Perusteiden läpikäynti toimii hyvin myös kertauskoulutuksena.
››Lue lisää ja ilmoittaudu

 

Tervetuloa mukaan koulutuksiimme oppimaan Katrina-ohjelmiston käyttöä entistä paremmin!

Kategoriat