Info-TV

Hoida seurakuntanne toiminnan visuaalinen viestintä Info TV -ratkaisun avulla helposti yhdestä paikasta! Tiedota taulu-tv:llä sisäisesti tai ulkoisesti siellä missä viestin kohderyhmä kulkee, hallinnoi esityksen sisältö sieltä missä itse olet - Katrinasta!

 

Info TV:n avulla on helppoa luoda esityksiä seurakunnan ulkoiseen tai sisäiseen viestintään. Info TV:n avulla voidaan visuaalisesti parantaa palveluista tiedottamista ja opastusta.

Esitykset luodaan Katrinassa. Esityksen sisältöä voi muokata tekstinkäsittelystä tuttujen muotoilutyökalujen avulla. Esitykseen voidaan liittää kuvia, flash-animaatioita, taulukkoja tai iframe-kehys. Esitykset voidaan myös ajastaa näkymään halutusti.

Taulu-tv voidaan asettaa niin viraston odotustilaan, näyteikkunaan kuin vaikka paikalliseen kauppakeskukseen tavoittamaan seurakuntalaiset arjessaan.

Esitysten hallinta tapahtuu myös Katrinassa, ja sisällön saakin muutettua reaaliajassa sieltä, missä itse olet – Katrinan avulla.

 

  • Esitykseen voidaan luoda useita sivuja.
  • Esityksen sivujen vaihtumisviive itse määriteltävissä.
  • Info-TV:llä voidaan näyttää useampaa esitystä samanaikaisesti.
  • Lisäasetuksen kautta Info-TV:llä on mahdollista näyttää Katrinan tilavarauksia, esim. tulevia varauksia seurakuntakeskuksen aulassa.