Leirikeskus

Leirikeskuksen tilojen, ruokailujen ja majoitusten yhteensovittaminen on monimutkainen palapeli. Katrina Leirikeskus on työkalu, joka tekee palapelin kokoamisesta lasten leikkiä.

Lisäosan avulla voidaan tehdä kaikki tarvittavat varaukset, niin sisäisille kuin ulkoisillekin asiakkaille, ja sovittaa yhteen useamman eri ryhmän toiminnot samanaikaisesti.

Varauksessa eri tilat voidaan varata eri aikoina, jolloin tilojen kalenterissa näkyvät vain ne ajat, jolloin tilat ovat oikeasti varattuina. Varausta tehdessä on mahdollista määritellä myös ruokailuajat sekä ilmoittaa erityisruokavaliot.

Sisäisiin varauksiin on mahdollista lisätä varaustyyppi, varata mukaan henkilöitä sekä lisätä kommentti tilojen kalenterin kautta. Tällöin myös tilastointi on automaattisesti kunnossa.

Tilausvahvistuksen pystyy tallentamaan suoraan pdf -muodossa, joten se on helppo lähettää asiakkaalle esimerkiksi sähköpostin liitteenä.

Lisätiedot

  • Jokaiselle varatulle päivälle voidaan erikseen suunnitella tarjoilut aamupalasta iltapalaan, tiettyihin kellonaikoihin.
  • Ohjelmasta on saatavilla Tilastokeskuksen vaatima kuukausittainen majoitustilasto ulkopuolisista asiakkaista. Sisäiset varaukset tilastoituvat suoraan Katrinan tilastoihin.