Matkalasku 2

Matkalasku 2 -lisäosan avulla teet matkalaskut nopeasti ja helposti! Ohjelman avulla matkakulujen, päivärahojen ja leiripäivärahojen laskenta helpottuu.

Matkalasku 2 laajentaa Katrinan matkalaskua mm. virkamatka-anomuksella ja esimiehen määrittämisellä työntekijäkohtaisesti. Ohjelmaan voidaan määrittää jokaiselle käyttäjälle esimies, joka hyväksyy sekä virkamatka-anomukset että matkalaskut. Asetusten kautta ohjelmaan merkitään yleisimmät matkakorvaukset, päivärahojen ja leiripäivärahojen määrät.

Ennen virkamatkaa voidaan ohjelmalla tehdä virkamatka-anomus, jonka täyttöä on helppo jatkaa esimiehen hyväksynnän jälkeen matkalaskuna. Kun esimies on hyväksynyt matkalaskun, lasku siirtyy maksatukseen. Ohjelma ilmoittaa viestillä aina, kun virkamatka-anomus tai matkalasku on valmiina seuraavia toimenpiteitä varten. Laskuun voidaan merkitä suoraan tiliöinnit ja liittää tarvittavat liitetiedostot, esimerkiksi skannatut matkaliput.

Ohjelmasta voi myös seurata oman matkalaskun tilannetta, milloin virkamatka-anomus on hyväksytty tai milloin matkalasku on hyväksytty maksettavaksi.

Lisätietoja

  • Esimies saa viestin täyttämästäsi virkamatka-anomuksesta ja päättää hyväksyä anomuksen.
  • Ohjelma lähettää sinulle viestin, että anomus on hyväksytty. Matkan jälkeen voit jatkaa lomakkeen täyttöä matkalaskuna. Voit muokata ja välitallentaa matkalaskun ja palata jatkamaan täyttöä koska tahansa.
  • Kun tallennat matkalaskun, esimies saa asiasta viestin ja voi käydä hyväksymässä matkalaskusi.
  • Matkalasku voidaan käsitellä sähköisesti tai tulostaa paperille.