Mobiili

Katrina Mobiili -lisäominaisuuden avulla voit käyttää Katrinaa näppärästi mobiililaitteella. Saat myös halutessasi synkronoitua Katrina-tilisi kalenterin mobiililaitteen omaan kalenteriin. 

Katrina Mobiili

Katrina Mobiili on mobiililaitteilla käytettävä kevyempi versio Katrina-järjestelmästä. Se sisältää kaikki tärkeimmät seurakunnan asioiden hoitamiseen tarvittavat ominaisuudet kuljettaen niitä mukanasi, missä ikinä oletkin. Mobiiliversion kautta pystyt tarkastelemaan henkilökalenteria ja tilojen kalenteria, joiden lisäksi hoidat sillä kätevästi myös tuntikirjauksen.

Mobiiliversion käyttö on helppoa

Mobiiliversion käytön aloittaminen on helppoa. Voit luoda Katrina Mobiilin linkistä ikonin mobiililaitteellesi, jolloin pääset siirtymään mobiiliversioon ikonia klikkaamalla. Kirjautuminen mobiiliversioon tapahtuu omilla henkilökohtaisilla Katrina-tunnuksillasi.

Mobiiliversion toiminnot:

  • Henkilökalenterien tarkastelu
  • Tilojen kalenterit
  • Varauskirjan toiminnot pohjien avulla
  • Mobiili tuntikirjaus (edellyttää Tuntisuunnittelu ja -kirjaus -lisäosan käyttöä)

Henkilökalenterin mobiiliversion ominaisuudet ovat samat merkintöjen tekemiseen, kuin täysversiossa. Voit siis ilmoittaa varaukset, yksityiset menot, sekä infot myös mobiilisti.

Tuntikirjauksen avulla työntekijä pystyy kirjaamaan töihin saapumis- ja lähtemisaikansa helposti. Lisäksi esimerkiksi lounastauko saadaan merkittyä vain yhdellä painalluksella.

Katrina KatSync

Katrinan KatSync -toiminnon avulla tietokoneella käytettävän Katrinan ja mobiiliversion välillä tiedot liikkuvat molempiin suuntiin. Mobiililaitteella tehdyt kalenterimerkinnät välittyvät täysversion Katrina-kalenteriin. Myös varaukset sekä esimerkiksi kokousmerkinnät saadaan siirtymään kaksisuuntaisesti. Yksityiseksi määritelty merkintä pysyy yksityisenä siirrättäessä tietoja versiosta toiseen.

KatSync mahdollistaa entistä tehokkaamman liikkuvuuden työssä!

Lisätietoja

  • Kotikäynnillä voit sopia uuden tapaamisajan ja merkitä sen suoraan puhelimesi kalenteriin.
  • Kun synkronoit puhelimesi, siirtyy tekemäsi merkintä myös Katrinan kalenteriin. Saat siis merkinnän kalenteriisi ilman, että kirjaudut ohjelmaan sisään.

KatSync toiminnosta on kolme versiota eri käyttöjärjestelmille

  • Android, iOS, Windows. Mail for Exchange -puhelimet, joiden käyttöjärjestelmä tukee Exchange ActiveSync -synkronointia.
  • Symbian. Puhelimet, joiden käyttöjärjestelmänä joku seuraavista: Symbian 3, Symbian Anna, Symbian Belle tai S60.
  • Iphonet ja iPadit - iCal. Vain yksisuuntainen synkronointi Katrinasta puhelimeen.