Outlook-synkronointi

Katrinan Outlook-synkronointi yhdistää Katrinan ja Microsoft Outlookin erillään toimivat kalenterit. Ominaisuuden ansiosta Katrinaan luodut varaukset näkyvät Outlookissa ja Outlookin kautta tehdyt kokoukset (esim. Teams) siirtyvät myös Katrinan kalenteriin. Ominaisuuden ansiosta työntekijät pysyvät helpommin selvillä toistensa reaaliaikaisesta varaustilanteesta, huolimatta siitä mistä kalenterista varaus on luotu.

Katrina Outlook-sync

Katrina Outlook-sync on lisäominaisuus Katrina-ohjelmistoon, joka auttaa työntekijöitä huomioimaan kaikki tarvittavat varaukset, vähentäen varauksien turhaa perumista tai siirtämistä.

Käyttäessäsi Outloonk-sync -ominaisuutta, sinun ei tarvitse itse siirtää tietoja manuaalisesti. Synkronointi tapahtuu automaattisesti lisättäessä, poistettaessa tai muutettaessa varauksia.

Outlook-synkronoinnin lisähyötyjä:

  • Synkronoinnin myötä Katrina-varausten tiedot siirtyvät myös muihin MS Outlook -tilillä käytettäviin ohjelmiin (mm. MS Teams)
  • Outlookissa sekä esim. Teams -ohjelmassa näkyvä käyttäjän saavutettavuus tieto huomioi näin ollen myös Katrina-varaukset
  • Outlook-kalenterista voidaan asettaa myös Katrina-varaukselle muistutus
  • Tilojen synkronointi mahdollista erikseen tilattavalla lisäasetuksella

Outlook-sync mobiililaitteessa

Katrinan Outlook-synkronointi on helppoa aktivoida myös puhelimeen. Asetuksiin lisätään käyttäjän MS Office-tili (@evl.fi -tili), jonka jälkeen Katrinan varaukset synkronoituvat puhelimeen samassa yhteydessä Outlook-varausten kanssa.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous lisäominaisuudesta

Voit tiedustella tarjousta ja lisätietoja Katrinan Outlook-synkronoinnista sähköpostitse: myynti@katrina.fi. Asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.