KATRINA Perheneuvos

Perheneuvos-ohjelma on kehitetty kirkon perheasiain neuvottelukeskuksien asiakaskortisto-, ajanvaraus- ja tilastointiohjelmaksi.

Perheasiainneuvottelukeskus voi valita sovelluksekseen Perheneuvos standard tai Perheneuvos Pro-ohjelmiston. Jälkimmäisessä mukana Katrina tuoteperheen sähköinen kalenteri, joka toimii saumattomasti Perheneuvos-ohjelman kanssa. Perheneuvos-ohjelmaa käytetään www-selaimella, joten keskuksissa ei tarvitse asentaa mitään ohjelmistoja, vaan käyttö tapahtuu täysin selainta käyttäen.

Tietosuoja ja tietoturva asioihin on Perheneuvos-ohjelmistossa kiinnitetty erityistä huomioita alusta pitäen.

Perheneuvos Pro -versioon on mahdollista hankkia lisäpalveluna KatSync mobiilisynkronointi. KatSync-palveluun kuuluu matkapuhelimen kalenterin synkronoinnin lisäksi Mobiilisovellus, jonka avulla kalenterimerkintöjen teko on entistä näppärämpää.

Perheneuvos ohjelman lisäksi työn tueksi on mahdollista hankkia Papu-ohjelma. Papu on tehty palvelevan puhelimen yksiköiden tilastoinnin avuksi. Tilastointityökalujen avulla saatte toiminnan tilastotiedot näppärästi hyödynnettäväksenne.

 

PERHENEUVOS LYHYESTI

Helppokäyttöinen

Perheneuvokseen siirtyminen on vaivatonta! Koulutamme lyhyellä kurssilla henkilöstön ja olemme tukena tarvittaessa kurssin jälkeen.

Toimivat ratkaisut

Perheneuvoksen palvelutarjonta on laaja ja erityisesti kirkon perheasiainneuvottelukeskuksia varten kehitetty. Ja mikä parasta, Perheneuvos on käytössäsi suoraan selaimella, ei enää erillistä ylläpitoa. Tietoturva, varmistukset ja päivitykset tapahtuvat keskitetysti.

Käyttötuki

KATRINA Perheneuvoksella on oma sähköinen tukikanavansa, tuki@perheneuvos.fi.