Tekstiviesti

Matkapuhelimen kautta tavoitat nopeasti halutut henkilöt; kanttori voi ilmoittaa kuorolaiselle muuttuneesta harjoituspaikasta tai nuorisotyöntekijä retken ajankohdan muuttumisesta.

 

Päivittäisessä toiminnassa tulee eteen tilanteita, joissa pitäisi tavoittaa joku työntekijä, työntekijöitä tai joukko vapaaehtoisia lyhyellä varoitusajalla. Tekstiviesti on siinä helppo ja nopea apuväline.

Ohjelmasta voidaan lähettää ryhmätekstiviesti joko CRM-asiakasrekisteriin tallennetuille henkilöille/ryhmille tai suoraan tekstiviestiominaisuudesta. Myös varauksesta on mahdollista lähettää tekstiviestejä varaukseen valituille henkilöille.

Tekstiviestin lähettäminen on mahdollista myös ajastaa. Tee viesti Katrinaan valmiiksi ja ajasta se lähtemään vastaanottajille tiettynä kellonaikana.

Tekstiviestien lähetys on mahdollista myös Katrina Diakonia ohjelmasta. Tekstiviestejä on mahdollista lähettää joko asiakkaaksi kirjatuille henkilöille tai Diakoniatyön vapaaehtoiset sivun kautta.

 

Lisätietoja

  • Varauksista voidaan lähettää tarvittaessa tekstiviesti joko yhdelle tai useammalle henkilölle.
  • Kun halutaan varmistua siitä, että työntekijä saa tiedon muuttuneesta tilanteesta, tekstiviesti on mainio tapa tavoittaa hänet, liikkuipa hän missä tahansa.
  • Tekstiviestejä voidaan hyödyntää myös erikseen hankittavissa lisäominaisuuksissa, Diakoniassa, Ilmoittautumisessa sekä Huoltopyynnöissä.