Tekstiviesti

Matkapuhelimen kautta tekstiviestillä tavoitat nopeasti haluamasi henkilöt. Näin esimerkiksi kanttori voi ilmoittaa kuorolaiselle muuttuneesta harjoittelupaikasta tai nuorisotyöntekijä retken ajankohdan muutoksesta.

Katrina Tekstiviestit

Päivittäisessä toiminnassa tulee eteen tilanteita, joissa pitäisi tavoittaa joku työntekijä, työntekijöitä tai joukko vapaaehtoisia lyhyellä varoitusajalla. Tekstiviesti on tähän tarkoitukseen helppo ja nopea apuväline.

Katrinasta voidaan lähettää myös ryhmätekstiviestejä kahdella tavalla: CRM-asiakasrekisteriin tallennettujen tietojen perusteella, tai suoraan tekstiviestiominaisuuden kautta. Myös varauksesta voidaan lähettää tekstiviestit varaukseen liitetyille henkilöille.

Tekstiviestejä voidaan myös ajastaa. Voit laatia viestin valmiiksi Katrinaan, jonka jälkeen pystyt ajastamaan sen lähetyksen vastaanottajille tiettyyn kellonaikaan.

Tekstiviestien lähetys on mahdollista myös Katrina Diakonia -ohjelmasta. Tekstiviestejä on mahdollista lähettää joko asiakkaaksi kirjatuille henkilöille tai muille henkilöille Diakoniatyön vapaaehtoiset -sivun kautta.

Lisätietoja

  • Varauksista voidaan lähettää tarvittaessa tekstiviesti joko yhdelle tai useammalle henkilölle.
  • Kun halutaan varmistua siitä, että työntekijä saa tiedon muuttuneesta tilanteesta, tekstiviesti on mainio tapa tavoittaa hänet, liikkuipa hän missä tahansa.
  • Tekstiviestejä voidaan hyödyntää myös erikseen hankittavissa lisäominaisuuksissa, Diakoniassa, Ilmoittautumisessa sekä Huoltopyynnöissä.