Uurnanluovutus

Vainajan matka tuhkattavaksi ja sieltä muistolehtoon voi olla pitkä. Uurnanluovutus on työkalu, jonka avulla hallitset koko prosessin krematorion varaamisesta uurnanluovutukseen.

Uurna saattaa odottaa pitkiäkin aikoja ennen kuin se luovutetaan eteenpäin omaisille tai haudataan muistolehtoon. Uurnanluovutus auttaa pitämään tiedot koko ajan ajantasaisina.

Uurnanluovutuksen ansiosta vainajaan ja tuhkaukseen liittyvät tiedot ovat helposti selattavissa ja päivitettävissä. Uurnanluovutuksessa voi hakea helposti hakutoiminnon avulla vainajan tiedot järjestelmästä, esimerkiksi henkilötunnuksen tai vaikkapa hautapaikkatiedon perusteella.

Uurnanluovutuksesta saa myös helposti raportin esimerkiksi kaikista vielä luovuttamattomista uurnista tai vaikkapa viikkokohtaisen raportin tehdyistä tuhkauksista.

Lisätiedot

  • Uurnanluovutuksesta saa myös helposti raportin esimerkiksi kaikista vielä luovuttamattomista uurnista tai vaikkapa viikkokohtaisen raportin tehdyistä tuhkauksista.
  • Krematorion hoitaja syöttää Uurnanluovutus -ohjelmaan käytettävissä olevat tuhkauspäivät- ja ajat.
  • Hautausjärjestelyjä hoitava toimistosihteeri näkee ohjelmassa vapaat tuhkausajat ja voi sopia heti omaisten kanssa siunauspäivän lisäksi myös tuhkaukseen liittyvät asiat.
  • Vainajan tietoihin syötetään tuhkauspäivä, tuhkauksen ajankohta sekä tiedot uurnan luovutuspaikasta ja -ajankohdasta.
  • Monipuolisten raporttien avulla saadaan esimerkiksi tuloste kuluvan viikon aikana tuhkattavista vainajista tai luovutettavista uurnista.