Varauslaskutus

Katrina Varauslaskutus mahdollistaa verkkomaksun hyödyntämisen kaikkien Katrina-varausten yhteydessä. Seurakuntalaisille kätevä ja nykyaikainen maksutapa tuo seurakunnalle säästöä laskutuskustannuksiin.

Varauslaskutus nopeuttaa ja helpottaa seurakunnan laskutuksen hoitoa - laskutettavan varauksen tietoja voidaan suoraan hyödyntää laskua muodostettaessa!

Varauksen luonnin yhteydessä valitaan muodostettavaksi laskutettava varaus. Varaukseen voidaan liittää tarjoiluvaraus. Laskun voi laatia myös vapaasti tilojen käytöstä tai muista halutuista tuotenimikkeistä. Maksulinkin pääsee lähettämään varauslistauksesta, jolloin vielä sähköpostin otsikkoa ja viestin sisältöä voidaan muotoilla halutunlaiseksi.

Katrina Varauslaskutus monipuolistaa Katrina Verkkomaksun (joka täytyy seurakunnalla olla hankittuna) käytön seurakunnassa sähköisten ilmoittautumisten lisäksi myös yleisesti kaikkien Katrinan varausten yhteyteen.

Katrina Verkkomaksu on turvallinen ja helppokäyttöinen toiminto, joka sisältää reaaliaikaisen maksuseurannan. Asiakkaiden maksettua Katrina listaa maksujen saapumiset muotoon, josta niitä on helppo seurata tai hakea tulostettavat maksukoonnit kirjanpitoa varten. Erikseen hankittavissa on myös Verkkomaksun Kipa-yhteys, jonka avulla maksusuoritusten aineistot voidaan kirjata suoraan Kipan käyttämään SAP-järjestelmään kustannuspaikoittain viikoittain saapuvista tilityksistä.

Seurakunnan omille asiakkaille verkkomaksaminen on tuttu ja nopea tapa jo muustakin nettiasioinnista!

 

Käyttökohteita mm.

  • Tilan käyttökorvausten laskuttaminen
  • Tarjoiluvarausten laskuttaminen
  • Viranhaltijapäätösten laskuttaminen
  • Muistotilaisuuden kulujen laskuttaminen
  • Perhejuhlien kulujen laskuttaminen