Uutiset ja tiedotteet

Pysy ajan tasalla Katrinan uusimmista päivityksistä ja tutustu tarinoihin asiakkaidemme kuulumisista!

front-header

Katrina Laivaseminaari keväällä 2023

24.10.2022
Kategoriat - , , ,

Odotettu Katrina-seminaari keväällä 2023! Nyt on aika lähteä risteilemään Katrina-laivaseminaarin merkeissä! Katrina-seminaari järjestetään keväällä Viking Gracella, 15.-16.3.2023, Itämeren aalloilla. Laivalla seminaaripuheenvuorojen lisäksi on torstaina suosittu Katrina-klinikka, jonne voit tulla vapaasti kysymään ja juttelemaan Katrinan käyttöön liittyvistä asioista ja saamaan henkilökohtaista opastusta. Tämän lisäksi laivalla on luvassa A la carte illallinen sekä buffetaamiainen sekä päivällinen. Tarkempi…

Lue lisää

Katrina Laskutuswebinaari 28.10.2022 klo 12-13

24.10.2022
Kategoriat - , , ,

Päivitä Katrinan reskontratoiminnot automaattisiksi! Katrinaan on saatavilla uusi rajapinta, joka hoitaa automaattisesti Katrinan viitenumerollisille laskuille reskontratilaukset Kipan järjestelmään. Reskontratilauksen jälkeen Kipa seuraa laskujen tuloutumisen myyntireskontrassansa, toteuttaa tarvittaessa maksumuistutuksen työvaiheet ja hoitaa kirjanpitoon viennit normaalin käytännön mukaisesti. Katrina Verkkomaksu käytettävissä oleva laskutustapa Katrinan verkkomaksulinkillisten laskujen reskontra toteutuu automaattisesti Katrinan ja Paytrailin-palvelun välillä. Katrina-tiimi suosittelee Katrina Verkkomaksua…

Lue lisää

Kokemuksia käyttöönottoprojektista Salon seurakunnasta

10.12.2020
Kategoriat - , , , ,

Uuden järjestelmän tai ohjelmistokokonaisuuden tilauksen jälkeen organisaatio pääsee aloittamaan käyttöönottoprosessin, josta tulee onnistunut osapuolten avoimella ja tiiviillä yhteispelillä. Tässä artikkelissa tarkastelemme, millaiselta Katrina-ohjelmiston käyttöönottoprosessi näytti Salon seurakunnan kolmen vastuuhenkilön näkökulmasta.

Lue lisää

Hyvää joulua!

7.12.2020
Kategoriat - ,

Tänäkin vuonna ohjasimme joulukortteihin varatut rahat hyväntekeväisyyteen. Jouluna 2020 autamme kaikkein heikoimassa asemassa olevia Punaisen Ristin katastrofirahaston kautta.

Lue lisää

Jyväskylän seurakunta luottaa vahvaan tunnistautumiseen ilmoittautumisissa

26.11.2020
Kategoriat - , , , ,

Katrinan vahvan tunnistautumisen avulla ilmoittautumiset saadaan kerättyä luotettavasti sähköisessä muodossa yhdellä järjestelmällä. Vahva tunnistautuminen palvelee parhaimmillaan sekä seurakuntaa että tapahtumaan ilmoittautujia, kun tietoturva ja tietojen päivitettävyys ovat kunnossa. Jyväskylän seurakunnassa on vuodesta 2019 lähtien hoidettu kaikki ilmoittautumiset Katrinaan vahvan tunnistautumisen avulla.

Lue lisää

Kolmen seurakunnan talouspäällikkö

26.8.2020
Kategoriat - , , , ,

Seurakunnan talouspäällikkönä toimiminen vaatii hyviä organisointitaitoja sekä isojen kokonaisuuksien hahmottamiskykyä. Kolmen seurakunnan talouspäällikön toimien hoitaminen puolestaan vaatii jo kosolti innovatiivisuutta ja aitoa paloa kehittää seurakuntien toimintamalleja. Muun muassa nämä tekijät nousevat esiin Pirta Melaluodon arjessa kolmen seurakunnan talouspäällikkönä.

Lue lisää

Katrina Taito uudistaa Katrina-ohjelmistojen koulutustarjonnan

9.4.2020
Kategoriat - ,

Katrina Taidon ansiosta kaikki Katrinan koulutuspalvelut siirtyvät sähköiseen muotoon, joka tarjoaa asiakkaille entistä monipuolisemmat ja joustavammat koulutusmahdollisuudet. Lue lisää ja kysy tarjous!

Lue lisää

Moduulityöaika vaatii oikeat työkalut toimiakseen

20.3.2020
Kategoriat - ,

Katrinan Moduulityöaika-lisäosa tarjoaa moduulityöaikaa käyttävälle seurakunnalle helpon ja älykkään suunnittelu- ja raportointityökalun. Mutta millaisia ajatuksia lisäosa herätti Jyväskylän seurakunnan koulutustilaisuudessa?

Lue lisää

Asiakastiedote Lukkari- rajapinta asiakkaille 25.2.2020

25.2.2020
Kategoriat - ,

Lukkari on eilen (24.2.) noin kello 14.30 saanut palautettua kaikki tapahtumat varmuuskopiosta 20.2 klo 04. Jos olette tallentaneet tiedotteita Katrinaan ja vieneet ne Lukkariin 20.2 klo 4 – 24.2 klo 14.45 välisenä aikana, niin nuo tiedotteet eivät ole nyt Lukkarissa. Ne pitää tallentaa uudelleen Katrinassa, että tiedotteet voi siirtää/ siirtyvät automaattisesti Lukkari- sivuille. Jatkossa siirrot…

Lue lisää

Asiakastiedote Lukkari-rajapinnan asiakkaillemme 24.2.2020

24.2.2020
Kategoriat - ,

Saimme tiedon Lukkarista, että Lukkari-sivustojen päivityksen yhteydessä on ilmennyt ongelmia. He ovat palauttaneet Lukkarin tapahtumista varmuuskopiota, joka on otettu klo 04.00 20.2. Tämä tarkoittaa sitä, että ainakin torstaina rajapinnan kautta luodut tapahtumat jäävät palauttamatta Lukkariin. Selvittelemme parhaillaan voimmeko tehdä keskitetysti korjausajon, jolloin kaikki tapahtumat tallentuisivat uudelleen Katrinassa ja siirtyisivät Lukkariin. Kiireelliset tiedotteet kannattaa tallentaa Katrinassa…

Lue lisää