Uutiset ja tiedotteet

Pysy ajan tasalla Katrinan uusimmista päivityksistä ja tutustu tarinoihin asiakkaidemme kuulumisista!

front-header

Kokemuksia käyttöönottoprojektista Salon seurakunnasta

10.12.2020
Kategoriat - , , , ,

Uuden järjestelmän tai ohjelmistokokonaisuuden tilauksen jälkeen organisaatio pääsee aloittamaan käyttöönottoprosessin, josta tulee onnistunut osapuolten avoimella ja tiiviillä yhteispelillä. Tässä artikkelissa tarkastelemme, millaiselta Katrina-ohjelmiston käyttöönottoprosessi näytti Salon seurakunnan kolmen vastuuhenkilön näkökulmasta.

Lue lisää

Hyvää joulua!

7.12.2020
Kategoriat - ,

Tänäkin vuonna ohjasimme joulukortteihin varatut rahat hyväntekeväisyyteen. Jouluna 2020 autamme kaikkein heikoimassa asemassa olevia Punaisen Ristin katastrofirahaston kautta.

Lue lisää

Jyväskylän seurakunta luottaa vahvaan tunnistautumiseen ilmoittautumisissa

26.11.2020
Kategoriat - , , , ,

Katrinan vahvan tunnistautumisen avulla ilmoittautumiset saadaan kerättyä luotettavasti sähköisessä muodossa yhdellä järjestelmällä. Vahva tunnistautuminen palvelee parhaimmillaan sekä seurakuntaa että tapahtumaan ilmoittautujia, kun tietoturva ja tietojen päivitettävyys ovat kunnossa. Jyväskylän seurakunnassa on vuodesta 2019 lähtien hoidettu kaikki ilmoittautumiset Katrinaan vahvan tunnistautumisen avulla.

Lue lisää

Kolmen seurakunnan talouspäällikkö

26.8.2020
Kategoriat - , , , ,

Seurakunnan talouspäällikkönä toimiminen vaatii hyviä organisointitaitoja sekä isojen kokonaisuuksien hahmottamiskykyä. Kolmen seurakunnan talouspäällikön toimien hoitaminen puolestaan vaatii jo kosolti innovatiivisuutta ja aitoa paloa kehittää seurakuntien toimintamalleja. Muun muassa nämä tekijät nousevat esiin Pirta Melaluodon arjessa kolmen seurakunnan talouspäällikkönä.

Lue lisää

Katrina Taito uudistaa Katrina-ohjelmistojen koulutustarjonnan

9.4.2020
Kategoriat - ,

Katrina Taidon ansiosta kaikki Katrinan koulutuspalvelut siirtyvät sähköiseen muotoon, joka tarjoaa asiakkaille entistä monipuolisemmat ja joustavammat koulutusmahdollisuudet. Lue lisää ja kysy tarjous!

Lue lisää

Moduulityöaika vaatii oikeat työkalut toimiakseen

20.3.2020
Kategoriat - ,

Katrinan Moduulityöaika-lisäosa tarjoaa moduulityöaikaa käyttävälle seurakunnalle helpon ja älykkään suunnittelu- ja raportointityökalun. Mutta millaisia ajatuksia lisäosa herätti Jyväskylän seurakunnan koulutustilaisuudessa?

Lue lisää

Asiakastiedote Lukkari- rajapinta asiakkaille 25.2.2020

25.2.2020
Kategoriat - ,

Lukkari on eilen (24.2.) noin kello 14.30 saanut palautettua kaikki tapahtumat varmuuskopiosta 20.2 klo 04. Jos olette tallentaneet tiedotteita Katrinaan ja vieneet ne Lukkariin 20.2 klo 4 – 24.2 klo 14.45 välisenä aikana, niin nuo tiedotteet eivät ole nyt Lukkarissa. Ne pitää tallentaa uudelleen Katrinassa, että tiedotteet voi siirtää/ siirtyvät automaattisesti Lukkari- sivuille. Jatkossa siirrot…

Lue lisää

Asiakastiedote Lukkari-rajapinnan asiakkaillemme 24.2.2020

24.2.2020
Kategoriat - ,

Saimme tiedon Lukkarista, että Lukkari-sivustojen päivityksen yhteydessä on ilmennyt ongelmia. He ovat palauttaneet Lukkarin tapahtumista varmuuskopiota, joka on otettu klo 04.00 20.2. Tämä tarkoittaa sitä, että ainakin torstaina rajapinnan kautta luodut tapahtumat jäävät palauttamatta Lukkariin. Selvittelemme parhaillaan voimmeko tehdä keskitetysti korjausajon, jolloin kaikki tapahtumat tallentuisivat uudelleen Katrinassa ja siirtyisivät Lukkariin. Kiireelliset tiedotteet kannattaa tallentaa Katrinassa…

Lue lisää

Päivittämällä tukipalvelutasoa varmistat toiminnan sujuvuuden

11.2.2020
Kategoriat - ,

Tukipalvelutason päivittäminen vakiotasosta kattavampiin versioihin antaa työntekijälle kattavan mahdollisuuden ottaa yhteyttä Katrina-tukeen rajattomasti, kuukausihinnoitteluun perustuen.

Lue lisää

Asiakastiedote 12.12.2019

12.12.2019
Kategoriat - , , ,

Tiedotamme, että M&V Software Oy:n omistus on siirtynyt 12.12.2019 Vitec Software Group AB:lle. Vitec on ruotsalainen toimialakohtaisiin ohjelmistoihin keskittynyt yhtiö. Omistusvaihdos ei edellytä asiakkailta toimenpiteitä eikä vaikuta olemassaoleviin sopimuksiin. M&V Software jatkaa toimintaansa Vitec Software Group AB:n tytäryhtiönä. ”M&V Software on hyvin johdettu ja kannattava yhtiö, joka on erikoistunut seurakuntien tarpeita vastaaviin ohjelmistotuotteisiin. Ostaessamme yhtiöitä,…

Lue lisää