Asiakastiedote 12.12.2019

Tiedotamme, että M&V Software Oy:n omistus on siirtynyt 12.12.2019 Vitec Software Group AB:lle. Vitec on ruotsalainen toimialakohtaisiin ohjelmistoihin keskittynyt yhtiö. Omistusvaihdos ei edellytä asiakkailta toimenpiteitä eikä vaikuta olemassaoleviin sopimuksiin. M&V Software jatkaa toimintaansa Vitec Software Group AB:n tytäryhtiönä.

”M&V Software on hyvin johdettu ja kannattava yhtiö, joka on erikoistunut seurakuntien tarpeita vastaaviin ohjelmistotuotteisiin. Ostaessamme yhtiöitä, teemme niin pitääksemme ne pysyvästi omistuksessamme, josta johtuen hankintakriteerimme ovat tiukat. M&V Softwaren yrityskulttuuri, ammattitaitoinen henkilöstö ja liiketoimintamalli ovat juuri meille sopivia. Toivotamme M&V Softwaren henkilöstön lämpimästi mukaan toimintaamme”, kertoo Vitec Software Groupin toimitusjohtaja Lars Stenlund.

”Tuntuu hyvältä saada Vitec uudeksi yhtiön omistajaksi. Heillä on pitkä kokemus ja hyvin syvällinen ymmärrys toimialakohtaisista ohjelmistoista. Vitecin vahva osaaminen ja hyvät arvot ohjelmistoalalla mahdollistavat sen, että voimme jatkossa tarjota Katrina-ohjelmistoa entistä keskittyneemmin sekä isoille että pienille seurakunnille Suomessa. Toimintamme jatkuu tuttujen asiantuntijoiden ja osaajien kanssa Raumalta ja Jyväskylästä käsin, sanoo toimitusjohtaja Jani Konsi.