Suomalaisia ohjelmistoja

M&V Software Oy on täysin kotimainen ohjelmistoyritys. Toimitamme asiakkaillemme räätälöityjä, korkealaatuisia ja käyttäjäystävällisiä ratkaisuja.

mvs_yrityssivu_herokuva

Kotimainen yritys – kotimainen koodi

Avainlippumerkityt ohjelmistot

Suomalaisen Työn Liitto on huhtikuussa 2014 myöntänyt M&V Software Oy:n Katrina-, Vapaaehtoispankki- ja Seuramappi-ohjelmistoille Avainlipputunnuksen.

Kun valitset meidät, tiedät, että saat 100 % suomalaista palvelua. Kotimaisuus varmistaa myös täysin suomen- tai ruotsinkielisen käyttötuen ja asiakaspalvelun.

Ohjelmistoja seurakunnille, kunnille, yhteisöille ja yrityksille

Asiakkaitamme ovat seurakunnat, kunnat, yhteisöt ja yritykset, jotka tarvitsevat korkeaa laatua, tietämystä sekä kumppanin, johon he voivat luottaa.

Meillä on pitkä kokemus mm. seurakuntaohjelmistojen suunnittelusta ja toteuttamisesta. Urheiluseurat taas käyttävät Seuramappi-työkalua ja yritykset räätälöityjä ohjelmistoja.

Hekin käyttävät M&V Software Oy:n ohjelmistoja

Jyväskylän seurakunta

Jyväskylän seurakunta on yksi vanhimmista asiakkaistamme. He ovat käyttäneet Katrina-ohjelmistoa laaja-alaisesti jo vuodesta 2004!

K1-Katsastajat

K1-Katsastajille on räätälöity toiminnaohjausjärjestelmä, jonka avulla he pystyvät hallinnoimaan henkilöstö- ja muita resursseja yhdessä osoitteessa.

Katso lisää asiakkaistamme asiakkaat-sivulta.

Kattavaa ohjelmisto-osaamista

M&V Software Oy:llä on kattava ohjelmointiosaaminen, minkä ansiosta pystymme räätälöimään ohjelmistomme asiakkaiden tarpeiden mukaan. Erityisen taitavia olemme seuraavissa ohjelmoinnin lajeissa:

  • (X)HTML, CSS, JavaScript, RSS, XML
  • PHP, Ajax, JavaScript-kirjastot (erityisesti jQuery)
  • MySQL-tietokanta
  • Apache-palvelin

Ota yhteyttä