Aina kotimaisia ohjelmistoja

M&V Software on täysin kotimainen ohjelmistoyritys. Toimitamme asiakkaillemme räätälöityjä, korkealaatuisia ja käyttäjäystävällisiä ratkaisuja.

mvs_yrityssivu_herokuva

Kotimainen yritys – kotimainen koodi

Ohjelmistoja seurakunnille, kunnille ja yrityksille

Ohjelmistoratkaisumme palvelevat jo satoja seurakuntia, kuntia ja yrityksiä ympäri Suomen. Tarjoamme asiakkaillemme korkeaa laatua ja tietämystä, sekä kumppanin, johon he voivat aina luottaa.
Pitkän kokemuksen omaavana toimijana yhteistyö kanssamme on joustavaa ja ennen kaikkea asiakkaan yksityiskohtaiset tarpeet huomioivaa.

Avainlippumerkityt ohjelmistot

Vuonna 2014 M&V Softwaren ohjelmistoille myönnettiin Avainlipputunnus, joka viestii suomalaisesta palvelusta. Kanssamme yhteistyötä tehdessä voit siis olla varma, että saat 100 % kotimaista palvelua.
Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että ottaessa yhteyttä tukeen saatavillasi on aina suomen- tai ruotsinkielinen käyttötuki ja asiakaspalvelu.

Hekin käyttävät M&V Software Oy:n ohjelmistoja

Tampereen seurakuntayhtymä

Tampereen seurakuntatyhmä otti Katrina-ohjelmiston käyttöönsä keväällä 2019. Yhtymä on yksi Suomen suurimmista seurakuntayhtymistä, koostuen yli 500 työntekijästä.

Jyväskylän seurakunta

Jyväskylän seurakunta on yksi vanhimmista asiakkaistamme. Olemme tehneet yhteistyötä laaja-alaisesti alkaen jo vuodesta 2004!

K1-Katsastajat

Toteutimme K1-Katsastajille kattavan toiminnanohjausjärjestelmän, jonka avulla yritys pystyy hallitsemaan sen henkilöstö- sekä muita resursseja yhdessä paikassa.

Katso lisää asiakkaistamme asiakkaat-sivulta.

Kattavaa ohjelmisto-osaamista

M&V Software Oy:llä on kattava ohjelmointiosaaminen, minkä ansiosta pystymme räätälöimään ohjelmistomme asiakkaiden tarpeiden mukaan. Erityisen taitavia olemme seuraavissa ohjelmoinnin lajeissa:

  • (X)HTML, CSS, JavaScript, RSS, XML
  • PHP, Ajax, JavaScript-kirjastot (erityisesti jQuery)
  • MySQL-tietokanta
  • Apache-palvelin

Ota yhteyttä