Rekrymapin ominaisuudet

Rekrymappi on päivittäisessä käytössä henkilöstövuokrausyrityksen tärkein työkalu. Selainpohjaisella ohjelmistolla hallitset kaikki ydintoiminnot ja se toimii myös mobiilissa.

mv-rekrymappi_on_selainepohjainen

Rekrymappi tehostaa työprosessejasi

Ylläpidä ja käsittele työntekijätietoja helposti verkossa

Rekrymappi on selainpohjainen, henkilöstövuokrausyrityksille suunniteltu ohjelmisto. Sen avulla voi ylläpitää ja hallinnoida kaikkien pääsidosryhmien tietoja työnhakijoista ja työntekijöistä asiakasyrityksiin. Ohjelmiston ydin on työnhakijan ja avoimen työtehtävän yhdistäminen.

Pidä työntekijätiedot aina mukanasi

Rekrymappi toimii sekä verkossa että älypuhelimella. Esimerkiksi reaaliaikaiset työnhakijatiedot kulkevat aina mukana ja ovat aina ajan tasalla niin tietokoneella kuin kännykälläkin. Yksinkertainen käyttöliittymä, tehostaa yrityksen työprosesseja huomattavasti.

Päällekkäisen työn minimointi

Ohjelmiston käyttö vähentää päällekkäisen työn määrää, kun Rekrymappi voidaan integroida yrityksen omien internet-sivujen sekä mol.fi ja monster.fi-palveluiden kanssa hyödyntäen  valmiita rajapintaratkaisuja. Tällöin koko rekrytointiprosessin hallinnointi onnistuu yhdestä ohjelmasta.

Tekniset tiedot

Rekrymappi toimii yleisillä verkkoselaimilla ja mobiilisti älypuhelimella.

  • Asiakkaan ja palvelimen välillä on aina käytössä salattu yhteys.

  • Kaikki tiedot ovat käyttäjien henkilökohtaisten tunnusten takana, joten tiedot ovat järjestelmässä suojassa, vaikka itse laite joutuisi vääriin käsiin.

  • Palvelimet on kahdennettu maantieteellisesti eri paikkoihin Suomessa, joten järjestelmien toiminta on taattu myös vaativammassa häiriötilanteessa.

  • Varmuuskopioinnin kautta tiedot ovat myös palautettavissa takautuvasti.

Lähetä tarjouspyyntö

Jätä tietosi, niin olemme sinuun yhteydessä pikimmiten.

Varaa esittely tai kysy lisätietoja

Maksuton esittely

Varaa aika maksuttomaan etäesittelyyn, jonka yhteydessä kerromme ohjelmistosta lisää ja samalla voimme keskustella ohjelmiston soveltuvuudesta teidän käyttöönne.

Yhteydenotto

Jos haluat tietää lisää Rekrymapin mahdollisuuksista tai sinulla on muuta kysyttävää ohjelmistosta, ota yhteyttä niin palaamme asiaan pikimmiten. Ja kyllä, meiltä saa henkilökohtaista palvelua.