Hallitse, organisoi ja pyöritä koko seuraa

Seuramappi on verkossa toimiva urheiluseurojen toiminnanohjausjärjestelmä, jolla hallitset seuran tai yhdistyksen toimintaa sieltä, missä milloinkin olet.

seuramappi-header-img

Seuran koko toiminta samassa paketissa

Kalenteri ja ilmoittautuminen

Seuramapin kaikille avoimen kalenterin avulla jäsenet ja ryhmät ovat aina oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Ohjelmiston mobiilisti käytettävä Paikalla! –toiminto puolestaan kerää automaattisesti monipuolisia tilastoja.

Jäsenhallinta

Seuramapin avulla otat vastaan uusia jäsenilmoituksia ja siirrät uusien jäsenten tiedot automaattisesti jäsenrekisteriin. Lisäksi ohjelmisto mahdollistaa viestinnän seuran jäsenille, sekä yksittäisille jäsenille että ryhmille.

Rahaliikenne

Seuramappi -ohjelmiston avulla laskutat jäsen- ja osallistumismaksut ja tuotteet sekä teet maksumuistutukset. Viitemaksutiedot päivittyvät myös jäsenen omiin tietoihin. Budjettiseuranta helpottaa rahastonhoitajan tehtäviä.

Seuramapilla hallitset koko seuraa!

Seuramappi toimii myös mobiilissa

Unohtuiko harjoituksiin ilmoittautuminen? Ei huolta. Mobiilisovelluksen avulla ilmoittaudut tapahtumiin mistä tahansa älypuhelimella. Sen avulla voit myös päivittää tietosi, tarkastella harjoituskalenteria, sekä viestiä tapahtumiin liittyen.

mv-seuramappi_toimii_mobiilissa

Seuramapin asiakastarinat

Seuramappi on helpottanut monen urheiluseuran arkea ja tuonut ratkaisuja jatkuviin ajankäyttöongelmiin.

Katso ja lue asiakastarinamme.

Liikunnan Riemu

”Harrastaminen kiinnostaisi, mutta ei ehkä enää niin vakavalla otteella. Liikunnan Riemu tarjoaa monelle entiselle ja uudelle harrastajalle mahdollisuuden aloittaa harrastaminen mahdollisimman matalalla kynnyksellä.”

Lue lisää

BK-46 Handboll

Karjaalainen BK-46 Handboll on pitkät perinteet omaava käsipalloseura, joka päätti viime keväänä nykyaikaistaa toimintaansa valitsemalla käyttöönsä Seuramappi -toiminnanohjausjärjestelmän.

Lue lisää

Rauman Uimaseura

Urheiluseurat liikuttavat monia, mutta pyörivät usein harvojen voimin. Suuri määrä säilöttäviä tietoja ja informaation sujuva kulku aiheuttavat omat haasteensa vähälukuiselle seurajohdolle ja valmentajille. Rauman Uimaseurassa tiedon kulku ja harrastajien läsnäolon seuranta helpottuivat huomattavasti, kun seura päätti ottaa käyttöönsä Seuramappi -toiminnanohjausjärjestelmän.

Lue lisää

Swimming Jyväskylä

”Käytännön työnteko helpottui kertaheitolla. Jäsenkunta on oppinut hyvin, että ilmoittautumiset hoidetaan Seuramapin kautta ja nyt aikaa jää muuhunkin kuin vain taulukoiden tulkitsemiseen ja täyttämisiin”

Lue lisää

Rauman Salibandy

”Seuramappi on tuonut ratkaisun siihen pulmaan, mitä varten se alun perin hankittiinkin eli jäsenrekisteriin, mutta käyttömahdollisuudet ovat lopulta osoittautuneet paljon monipuolisemmiksi, mitä uskalsimme odottaa”

Lue lisää

Eurajoen Voimistelijat

”Ydinvoimapitäjässä siirryttiin Seuramapin myötä urheilussakin nykyaikaan”

Lue lisää

Karstulan Kiva

“Kaikkein parasta on se, että pystymme lähettämään Seuramapin kautta kaikki maksut viitteellisinä jäsenistölle. Meillä on pankin kanssa sopimus, jonka kautta he hakevat rahat järjestelmästä tilille. Näin pankkikulut on saatu selvästi aikaisempaa pienemmiksi.”

Lue lisää

Lahden Pyöräilijät Ry

Lahden Pyöräilijät ottivat Seuramapin käyttöönsä keväällä 2015. Seuran kausijulkaisuun kirjoitettiin juttu Seuramapista, johon haastateltiin henkilöitä sekä M&V Softwaren että Lahden Pyöräilijöiden puolelta.

Lue lisää

Uutiset ja tiedotteet

Seuramappi päivittyy

2.10.2018

Tarkkasilmäisimmät ovat jo saattaneet huomata Seuramapin logon vaihtuneen nettisivujen päivityksen…

M&V Software päivittää ilmettään

2.10.2018

Päivityksen myötä sekä yrityksen että kaikkien tuotteiden nettisivut saavat uuden…

GDPR: Asiaa tietosuojapäivityksestä

25.5.2018

EU:n yleistä tietosuoja-asetusta sovelletaan 25.5.2018 alkaen. Uuden sääntelyn myötä seuran…

Facebookissa

Varaa esittely tai kysy lisätietoja

Maksuton esittely

Varaa aika maksuttomaan etäesittelyyn, jonka yhteydessä kerromme ohjelmistosta lisää ja samalla voimme keskustella ohjelmiston soveltuvuudesta teidän käyttöönne.

Yhteydenotto

Jos haluat tietää lisää Katrinan mahdollisuuksista tai sinulla on muuta kysyttävää ohjelmistosta, ota yhteyttä niin palaamme asiaan pikimmiten. Ja kyllä, meiltä saa henkilökohtaista palvelua.