Sinulle räätälöity ratkaisu

Jos valikoimistamme ei löydy sopivaa ohjelmistoa, niin teemme sellaisen. Olemme erikoistuneet käyttäjäystävällisiin yritys-, yhdistys- ja julkisen sektorin ohjelmistoihin.

mv-tasmaratkaisut_herokuva

Miksi valita Vitec Katrina?

Olemme luotettavia

Yrityksen toiminta käynnistyi vuonna 2000. Nykyisin yritys on osa kansainvälistä Vitec Software -ohjelmistoyhtymää, joten voit olla varma toimintakyvystämme ja ammattitaidostamme. Toimintamme pohjautuu avoimuuteen ja luotettavuuteen.

Olemme kotimaisia

Suosituilla ohjelmistoillamme on avainlipputunnus osoituksena niiden kotimaisuudesta. Meidän kanssa asioidessasi voit olla varma, että saat aina täysin kotimaista palvelua ja käyttötukea. Toimipaikkamme sijaitsevat Raumalla sekä Jyväskylässä.

Olemme ammattilaisia

Hallitsemme tärkeimmät käytössä olevat ohjelmointikielet ja pystymme toteuttamaan tietojärjestelmiinne sopivat ohjelmistot tehokkaasti. Olemme toteuttaneet projekteja sekä Suomessa että kansainvälisesti.

Täsmäratkaisut kaikkiin ohjelmistotarpeisiin

Joustava ohjelmistokehityksemme mahdollistaa räätälöityjen ratkaisujen kehittämisen erikokoisille yrityksille tai yhdistyksille. Pystymme toteuttamaan sekä kattavat toiminnanohjausjärjestelmät että rajoitetummat rekisteriohjelmistot.

mv-tasmaratkaisut_kaikkiinohjelmistotarpeisiin

Ohjelmistokehitysasiakkaitamme

Olemme kehittäneet räätälöityjä ohjelmistoja lukuisille asiakkaillemme sekä Suomessa että kansainvälisesti.

Ota yhteyttä