Karstulan Kiva

Karstulan Kivassa Seuramappi on ollut käytössä vajaat pari vuotta. Aloitus tuli jääkiekon kautta ja sittemmin järjestelmä on levinnyt koko 700 jäsenen seuraan. Jääkiekon ohella jo reilut sata vuotta toimineen yleisseuran alla harrastetaan jalkapalloa, lentopalloa, hiihtoa, suunnistusta, yleisurheilua ja voimailua, etupäässä painonnostoa.

– Seuramapinkin käyttö vilkastui huomattavasti, kun Karstula Areena Oy:n ylläpitämä oma jäähalli saatiin käyttöön, sanoo Kivan puheenjohtaja Markus Muhonen, joka huolehtii yhdessä vaimonsa Maaritin kanssa myös Seuramapin käytännön ylläpidosta ja opastuksesta.

– Kaikkein parasta on se, että pystymme lähettämään Seuramapin kautta kaikki maksut viitteellisinä jäsenistölle. Meillä on pankin kanssa sopimus, jonka kautta he hakevat rahat järjestelmästä tilille. Näin pankkikulut on saatu selvästi aikaisempaa pienemmiksi. Seurassa pystytään reaaliajassa myös seuraamaan, kuka on maksanut ja kuka ei, Muhonen jatkaa. – Maksujen hoituminen Seuramapin kautta on ehdoton asia varsinkin jääkiekossa, missä erilaisia maksuja saattaa olla kuukausittain, hän korostaa.

Karstulan Kivan edustusjoukkue pelaa jääkiekon Kolmosdivisioonassa. Uuden jäähallin myötä edustuskiekkoilu yhdistyi Soinin Tiikereiden kanssa. Junioripelaajia Karstulaan tulee lisäksi vielä ainakin Kyyjärven ja Saarijärven suunnilta.
– Hallissa on toistaiseksi noin 150 katsomopaikkaa, mutta lisää on tarkoitus rakentaa, Markus Muhonen kertoo.

Maksujen lisäksi Kivassa hoidetaan Seuramapin avulla myös jäsenrekisteri sekä iso osa seuran tiedottamisesta.
– Jokaiselle Seuramappiin ilmoittautuvalle annetaan heti jäsenyyden vahvistamisen jälkeen myös omat tunnukset, jotka mahdollistavat järjestelmän täysipainoisen hyödyntämisen, painottaa Muhonen.

Markus Muhonen kertoo olleensa aktiivinen yhteydenpitäjä myös M&V Softwaren suuntaan, jotta seuramapista saataisiin kehitettyä mahdollisimman monipuolinen ja helposti käytettävä työkalu seuroille. – Arvostan suuresti sitä, että pienenkin seuran toiveita kuunnellaan ja niiden perusteella tehdään tarvittaessa myös muutoksia.

Kirjoita kommentti

Sinun täytyy olla kirjautunut, jotta voit jättää kommentin.