Swimming Jyväskylä

”Excelien pyörittäminen loppui kertaheitolla”

Keskisuomalaisen uinnin erikoisseuran, yli tuhannen jäsenen Swimming Jyväskylän toiminnanjohtaja Piia Pöyhösen mukaan exelien pyörittäminen loppui käytännössä saman tien, kun seuramappi otettiin käyttöön vuonna 2013. Nykyisin esimerkiksi kurssi-ilmoitukset, joita tulee vuosittain jopa 700, menevät suoraan järjestelmään.

– Käytännön työnteko helpottui kertaheitolla. Jäsenkunta on oppinut hyvin, että ilmoittautumiset hoidetaan Seuramapin kautta ja nyt aikaa jää muuhunkin kuin vain taulukoiden tulkitsemiseen ja täyttämisiin, Pöyhönen tiivistää.

Swimming Jyväskylässä Seuramapin kautta hoidetaan myös laskutus, ilmoittautumiset ja jäsenmaksut. Valmentajat ja ohjaajat käyttävät järjestelmää omien ryhmiensä sisäiseen tiedotukseen ja Seuramappi on nykyisin myös koko seuran tärkein tiedotuskanava.

– Työvälineenä Seuramappi on erittäin kätevä. Minulle se on päivittäin tärkein työkalu sähköpostin ohella. Siinä mielessä järjestelmä on helppo, että yhdestä ja samasta paikasta löytyy kaikki tarvittava. Etsimiseenkään ei mene liikoja aikoja, kertoo Pöyhönen.

Swimming Jyväskylän jäsenkunta kattaa käytännössä ikäluokat vauvasta vaariin. Nuorimmat aktiivit osallistuvat vauvauintiin ja vanhimmat ovat vastaavasti kahdeksankymppisiä masters-sarjalaisia. Kevään 2016 SM-uinneissa seuran miesjoukkue teki 4×100 metrin vapaauinnissa uuden Suomen ennätyksen ja parauimari Leo Lähteenmäki on puolestaan jo varmistanut paikkansa Rio de Janeirossa ensi syksynä järjestettäviin paralympialaisiin.

Swimming Jyväskylän miesjoukkue teki juuri Suomen ennätyksen 4×100 metrin vapaauinnissa. Seuralla on myös jatkuvasti edustajia eri ikäluokkien maajoukkueissa. Kuva: Trackpic / Olavi Kaljunen

Kirjoita kommentti

Sinun täytyy olla kirjautunut, jotta voit jättää kommentin.