Ohjelmistoja ihmisiltä ihmisille

M&V Software tekee ohjelmistoja seurakunnille, urheiluseuroille ja yrityksille – ihmisille eikä kasvottomille organisaatioille. Ohjelmistomme ovat helppokäyttöisiä ja auttavat sinua keskittymään omaan toimintaasi.

mvs_yrityssivu_herokuva

M&V Software

Teollisuuden, julkisen sektorin ja seurojen ohjelmistot

M&V Software Oy on perustettu keväällä 2000 tuottamaan teollisuuden ohjelmistoja. Toiminta laajentui pian seurakuntien toimintaan kehitetyn Katrina-ohjelmiston myötä julkiselle sektorille sekä urheiluseuroille tarkoitetun Seuramapin kautta yhdistystpimintaan.

Koko Suomen ohjelmistot

Toiminta-alueemme kattaa maantieteellisesti koko Suomen. Lisäksi olemme toimineet alusta asti myös kansainvälisesti mm. Yhdysvalloissa, Kiinassa, Ruotsissa ja Espanjassa. Strategiamme on perustamisesta alkaen ollut kasvaa tulorahoitusperiaatteella.

Kaikki lähtee rehellisyydestä

Arvomme kiteytyvät yhteen sanaan: Rehellisyys. Pyrimme noudattamaan kaikessa tekemisessämme ohjenuoraa: tee lähimmäisellesi niin kuin haluaisit itsellesi tehtävän.

Seurakuntien johtava kumppani

Katrina-ohjelmistomme on evankelisluterilaisten seurakuntien johtava toiminnanohjausjärjestelmä Suomessa. Kalenterihallinnasta alkunsa saaneessa ohjelmistossa on nykyään runsaasti lisäosia, joiden avulla seurakunnan työntekijät pystyvät hallitsemaan jokapäiväistä työtään.

Seuramappi urheiluseuroille

Urheiluseurojen käyttöön olemme kehittäneet Seuramappi-ohjelmiston, joka vastaa urheiluseurojen tarpeeseen hallita seuran toiminta yhden järjestelmän kautta. Seuramappi-ohjelmistoja käyttää tällä hetkellä yli 80 urheiluseuraa ja yhdistystä ympäri Suomen.

Räätälöidyt ohjelmistot yrityksille

Vuosien varrella olemme kehittäneet myös yksittäisille yrityksille heidän tarpeidensa mukaisia järjestelmiä. Esimerkiksi Kaiku HR Oy ja WinNova ovat valinneet kumppanikseen M&V Softwaren. Lisää asiakastarinoita voit lukea Asiakkaat -sivulta.

Ota yhteyttä